Fysisk aktivitet på arbeidsplassen har gitt gull

27
mai

av Siri Nilssen , 27. mai 2019

Fysisk aktivitet på arbeidsplassen har gitt gull

Etter at vi i Amesto AccountHouse startet programmet Amesto Athletic Challenge, hvor 80 – 90% av alle medarbeidere deltar, er sykefraværet halvert, medarbeidertilfredsheten har økt markant og bunnlinjen er firedoblet. Er det en tilfeldighet, eller kan vi si at det er en sammenheng mellom fysisk aktivitet og gode resultater?

Kraften av fysisk aktivitet på arbeidsplassen

Uten ytterligere empiri vil jeg driste meg til å si at: JA, det har en sammenheng!  Jeg er helt sikker på at en arbeidsplass som er opptatt av medarbeidernes helse og trivsel, og som legger til rette for fysisk aktivitet som en del av kulturarbeidet, vil skape bedre resultater enn de som ikke er det. Jeg har opplevd kraften av å bruke fysisk aktivitet, av å bruke lagfølelse og fellesskap for å bygge en kultur for utvikling, motivasjon og vekst.

Trening er min medisin

Jeg elsker å trene, og har gjort det mer eller mindre hele livet. Jeg sykler, løper, går på ski, trener styrke på helsestudio og går på fjellturer. En god treningsøkt gir meg følelsen av at stresset forsvinner, hodet blir klarere og kroppen blir sterkere. Trening er for meg helt nødvendig for å ha det bra i hverdagen, jeg blir opplagt, motivert og glad. Jeg vet det virker! Og jeg er ganske sikker på at treningen har gjort meg bedre rustet til å stå i både studier og krevende jobber, og hjelper meg til å ha overskudd til familien, venner og meg selv etter endt arbeidsdag.

Jeg vet også at da jeg som overarbeidet CFO for noen år siden traff den berømmelige veggen, var det nettopp trening og fysisk aktivitet som fikk meg på å beina igjen. Trening er ikke bare velvære og forebygging, trening er også verdens beste medisin.  

Bør arbeidsgiver ta større ansvar for fysisk aktivitet på arbeidsplassen?

Mine erfaringer med trening og mosjon har jeg tatt med meg videre inn i mitt lederskap, der jeg har hatt fokus på å bygge en kultur hvor sunne og motiverte medarbeidere er selve grunnsteinen i alt vi gjør.  Når vi vet at kun 30 % av Norges befolkning klarer å leve opp til Folkehelseinstituttets retningslinjer om 30 minutter aktivitet hver dag, må noe gjøres. Og her tenker jeg at arbeidsgivere bør ta et mye større ansvar og legge til rette for fysisk aktivitet i hverdagen. Gevinsten ved å bygge en hjemmebane som heier og oppmuntrer til fysisk aktivitet er stor.

Hvordan bli Norges sprekeste økonomihus

Med tallene fra Folkehelseinstituttet som bakteppe, startet vi i Amesto AccountHouse-programmet Amesto Athletic Challenge i 2016. Målet vårt var å bli Norges sprekeste økonomihus! Programmet kjøres i samarbeid med tidligere sykkelproff Mads Kaggestad og er veldig enkelt: Vi deles inn i lag, velger lagledere som motiverer, og vi heier hverandre frem. All aktivitet blir registrert med poeng i en app, ut fra et handicap-system som tar hensyn til hvilken form og hvor aktiv du er. Og så konkurrerer vi, setter oss mål, premierer hverandre og arrangerer månedlige fellesaktiviteter. Og hele tiden med Mads som mentor, han måler og motiverer oss. Å tro meg – det virker.

Halvert sykefravær

Inn i programmets fjerde år deltar mellom 80-90 % av alle ansatte i Amesto AccountHouse. Det gir virkelig gode resultater, for i løpet av samme periode har vi redusert sykefraværet med 50 %, våre medarbeidere scorer høyere på medarbeidertilfredshetsundersøkelsene og vi har økt resultatet med over 400 %!

Les også artikkelen - Tren deg smartere.

Det store målet

Etter fire år med blant annet gåturer, jogging, bowling, fotball og spinning, synes jeg tiden var inne for et skikkelig «strekk-mål».  Så før jul stilte jeg Mads spørsmålet: Har vi blitt så spreke at vi kan sykle fra vårt hovedkontor i Kværnerbyen, over Hardangervidda og til kontoret vårt i Bergen? Mads ble gira, og det samme ble 28 medarbeidere i Amesto AccountHouse, så i slutten av juni sykler vi fra Oslo til Bergen. Det blir en fire dagers slitetur, over 50 mil skal tilbakelegges og vi vil nok kjenne det både i rompe, lår og ikke minst i viljen. Nå er det jo ikke alle medarbeidere som har mulighet til å stille på sykkelturen The Great Ride. Derfor arrangerer vi også The Great Walk, hvor circa 40 spreke medarbeidere skal ta turen til Gaustatoppen.

Nå er vi der – vi er på god vei til å nå vårt mål om å være Norges sprekeste økonomihus. Jeg kan i alle fall skrive under på at det lønner seg for oss!

Se også klippet fra God Morgen Norge, hvor Mads Kaggestad og jeg ble invitert for å prate om fokuset på mosjon og trening i Amesto.