<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

 

Gode råd er gratis.

Vi har mange eksperter på ulike fagområder hos oss. Noen er gode på lønn og HR, andre på økonomisk rådgiving. Vi har erfarne regnskapsførere og vi har konsulenter som er best på finansielle utfordringer. Vi har til og med medarbeidere som har spesialisert seg på styrearbeid.

Uansett fagfelt - felles for alle våre eksperter er at de nå holder en dugnad hvor de kommer med mange gode tips til deg som driver virksomhet. Våre eksperter holder deg oppdatert på regelendringer, oppdateringer på regjeringens krisepakker og gir deg gode råd i en utfordrende tid.

LØNN OG HR

Her finner du råd som innen fagfeltet lønn og HR. Endringer i permitteringsreglene og arbeidsgiverperioden for sykemeldinger er noen av tiltakene fra regjeringen. Vi gir deg alle oppdateringer.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0838

LIKVIDITET

Det er ikke lett å holde oversikten over hvilke hjelpetiltak som finnes, eller hvilke aktører som tilbyr hva i disse dager, spesielt ikke hvis du er leder i et lite eller middels stort selskap. Her finner du en samling av løsninger som kan forbedre din likviditet.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447

STYREARBEID

Stortinget har vedtatt ny økonomisk tiltakspakke som følge av Koronakrisen. Det er verdt å merke seg at tiltakspakken som nå vedtas ikke endrer styrenes grunnleggende plikter etter aksjeloven og regnskapsloven.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0311

GRÜNDERE

I kritiske situasjoner som vi opplever nå er regel nummer én å få kontroll i egen leir. Du må vite hvor mye penger som kommer inn, og hvor mye som går ut. Her er noen tips til gründere og småbedrifter.

IT/SIKKERHET

For å bidra til den nasjonale dugnaden mot virussmitte opprettet tusenvis av nordmenn hjemmekontor. Det er viktig! Men vi må ikke glemme IT sikkerhet på hjemmekontoret. Her er noen tips.

SELVSTENDIG NÆRINGSDRIVENDE

Støtteordning for selvstendig næringsdrivende og frilansere.

VI ER RETT OG SLETT DIN BACK-UP.

Trenger du Lønnsberedskap?

Hvem skal sørge for at de ansatte får lønn hvis sykdom rammer lønns- og regnskapsavdelingen din? Ikke hvem som helst kan overta denne rollen i bedriften, for her er det mye fagkompetanse som kreves.  På kort varsel kan våre fagfolk overta bedriftens lønnsproduksjon og være back-up ved sykdom. 

 

 

Kriseledelse fra hjemmekontor - noen refleksjoner.

Det er nå vi må lede, med både hodet og hjertet. Vi skal vise vei og være en trygg leder gjennom krisen. Vi skal ta beslutninger basert på analyser og fakta, samtidig som vi skal sørge for å gjennomføre disse med omtanke og empati for de rundt oss, skriver CEO i Amesto AccountHouse, Siri Nilsen.