Strategisk HR

Amesto People & Culture

Vi er til for små og store bedrifter som trenger hjelp til alt innenfor HR når behovet melder seg.

Kontakt oss for en uformell prat

Amesto People & Culture

Vi er til for små og store bedrifter som trenger hjelp til alt innenfor HR når behovet melder seg.

Kontakt oss for en uformell prat

Amesto People & Culture

HR-kompetanse når du trenger det!

Ønsker du å endre kulturen i bedriften? Trenger dere mer robuste ledere? Kunne jobbengasjementet vært høyere? Hvordan håndterer dere større omstillingsprosesser og har dere ledere som trenger rådgiving i sin sjefsrolle.

Se for deg at du trenger HR-kompetanse, og så får du tilgang til den beste HR-avdelingen med fagkompetanse og erfaring.

 

Amesto People & Culture gir ambisiøse ledere tilgang til kompetanse og entusiasme ved å stille dedikerte HR-sjefer til din disposisjon. Nå kan små og store virksomheter få hjelp til alt innen fagfeltet HR.

Kontakt oss i dag

HR for hire

Ekstra behov for ressurser innen HR i perioder? Med HR for hire får du fleksibilitet til å leie inn ressurser og kompetansen kun ved behov. Våre konsulenter kan bistå både i lederrolle eller operativ rolle med alle typer oppgaver innen ledelse, prosessutvikling og HR-administrasjon.
Les mer
 

Lederutvikling

Velfungerende ledere er en viktig forutsetning for medarbeideres motivasjon, lojalitet og prestasjonsevne. Lederutvikling kan utvikle trygghet i egen rolle og ruste dem i møtet med større utfordringer og i motstands- og endringssituasjoner.
Les mer
 

Kulturbygging

Ønsker du en kursendring eller et «løft» i kulturen eller et bedre arbeidsmiljø? Hva med høyere grad av tillit og samarbeid på tvers? Vi tilbyr rådgivning, bistand til strategiutvikling, kartlegging av kultur og gjennomføring av engasjerende prosesser i form av workshops.
Les mer
 

Omstilling

Omstilling kan innebære en konkret endringsprosess som kan være krevende å planlegge og lede. Ikke minst fordi det ikke er så enkelt å få medarbeiderne til å bli «medspillere». Vi kan bistå med planlegging og gjennomføring av omstillingsprosesser.
Les mer
 

Rådgiving og coaching

Har du ledere som behøver rådgivning og veiledning? Hjelp til å utvikle strategier og planer, kartlegge forestående organisasjonsmessige utfordringer, takle vanskelige personalsaker, samarbeidsutfordringer eller forbedre work-life-balance?
Les mer

Behov for HR-tjenester

Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.