<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Simplifying business.

HR for Hire.

LEI INN HR-KOMPETANSE NÅR DU TRENGER DET

HR for hire.

De fleste bedrifter har behov for HR-kompetanse, enten det ligger et kontinuerlig behov til grunn, eller man opplever et midlertidig behov som et resultat av omstillingsprosesser, arbeidskonflikter, kulturbyggende prosjekter eller andre HR-relaterte utfordringer. Men kompetanse koster.

Derfor har vi utviklet en fleksibel løsning for deg, slik at du kan leie inn kompetanse, enten du har behov for kortsiktig eller langsiktig bistand. Gjennom nær og tett oppfølging, bistår vi deg med nødvendig, faglig og operativ HR-kunnskap.

Hva er HR for Hire?

HR for hire betyr kompetanse når du trenger det. Vi hjelper deg å utvikle eller bevare en fungerende organisasjon, gjennom systematisk rådgivning, inspirerende workshops, en-til en-sparring eller administrativ bistand.

Våre rådgivere kan vise til lang og bred erfaring, blant annet gjennom arbeid med flere av Norges største bedrifter. De vet hva som skal til for å ivareta både myke verdier, menneskelige aspekter og finansielle interesser, og jobber målrettet for å nå dine mål.

 

Med aktivt HR-arbeid skaper du grunnlag for et sunt og godt arbeidsmiljø, som til syvende og sist påvirker ditt økonomiske resultat.

Leide HR-direktør på 50 %.

Vi i Catalyst One benytter Amesto sine HR tjenester og er en fornøyd kunde."

- I perioden januar-juli 2021 leide vi inn en HR direktør i 50% stilling gjennom Amesto People & Culture. I en hjemmekontor periode var det stor fokus på å skape samhold og engasjement på tvers av kontorer og landegrenser, sier Avtar Jasser, CEO i CatalystOne.

- Det var fint å ha en erfaren HR direktør som kunne hjelpe oss med verktøy og gjennomføring av HR aktiviteter. Eksempelvis startet vi med pulsmålinger på jobbengasjement. De varmeste anbefalinger fra CatalystOne.

Kontakt oss i dag.

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1