It's all about the people.

Kulturbygging.

Kulturverksted er en involverende prosess, hvor vi i fellesskap jobber med øvelser som styrker arbeidsmiljøet i bedriften. Med fokus på samarbeid, synergier og menneskelige verdier, jobber vi med konkrete forslag og personlige tilbakemeldinger. Innsikten fra verkstedet vil hjelpe deg med å videreutvikle kulturen i bedriften, samtidig som du får kartlagt fokusområder som avdelingen(e) selv kan påvirke.

Lengden på kulturverkstedet skaleres ut fra deres ønsker og behov, men som en konkret takeaway får dere alltid en personlig utformet handlingsplan i etterkant av verkstedet.

La oss ta en prat om kulturbygging

Det handler om å bygge sten for sten.

Det å skape god kultur er både «å så enkelt» og samtidig «så veldig vanskelig». Du kommer langt med en positiv og åpen innstilling, men for å styrke attraksjonen til ditt selskap er det lurt å tenke helhetlig. Hvilke fellesstrekk ligger hos dine ansatte? Hvordan kan dine ansatte bidra til ditt employer brand? Har du gode onboardingsrutiner? Hvordan legger du til rette for at dine ansatte kan videreutvikle seg?

 

Vår anbefaling er å la dine ansatte bli en større del av din bedrift. Involver dem i prosesser, og legg til rette for åpen og god dialog. For optimal effekt bør du sette av tid til å jobbe ut fokusområder, legge planer og følge opp kultur- og utviklingsplaner, og det er nettopp dette vi i People & Culture er gode på. Med oss på laget, legger vi planen du trenger for å engasjere og motivere dine ansatte.

La oss skape kulturen. Så kan du styre bedriften.

Kontakt oss i dag

Å ha kontroll er fint, men tillit skaper de beste resultatene.

Du bør vurdere tillit fremfor kontroll i arbeidslivet. Yvonne Fosser deler noen motivasjonsfaktorer som de fleste er enige om virker.

Les blogginnlegget her

Hege Støre, Administrerende Direktør, Visolit Norway AS

"Jeg er svært fornøyd med Yvonne Fosser sitt bidrag inn i Visolit og kan absolutt anbefale henne til kulturutvikling og endringsprosesser."

Behov for HR-tjenester

Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.

HR for hire

Med HR for hire dekkes midlertidige behov, med smarte løsninger.


Lederutvikling

Hvorfor skal noen følge deg som leder?


Omstilling

Trenger du hjelp til en god gjennomføring i omstillingsprosessen?


Coaching

Med strategisk tilnærming legges konkrete planer for utvikling, gjennom tett og nær dialog.