<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Simplifying business.

Omstilling.

FÅ HJELP TIL EN GOD GJENNOMFØRING.

Omstillingsprosesser.

Omstilling og endring kan bidra til en mer inkluderende arbeidsplass. Men det kan også bidra til det stikk motsatte. Det smarteste du gjør er å bidra til god kommunikasjon, slik at kompetente medarbeidere både ser og forstår endringen, hvorfor endringen skal gjennomføres og hvordan de selv kan bidra.

Hvordan kommunisere endring?

Endring er krevende

Endring og omstilling er en stor del av virksomhetens HR-arbeid. Ofte oppleves dette som krevende for involverte parter, da slike prosesser ofte setter følelser i sving. For hva gjør du egentlig når du må spare millioner på bunnlinjen? Hva gjør du for å redusere omdømmerisiko, hvordan ivaretar du dine ansatte på best mulig måte, og hvordan legger du til rette for å opprettholde et motivert arbeidsmiljø?

Kommunikasjon

I slike prosesser er det viktig at du vet hva og hvordan du skal kommunisere endring. Hva kommuniseres internt, hva kommuniseres eksternt, og hvordan samarbeider du med tillitsvalgte?

Trygghet

Med People & Culture får du tilgang på ekspertise som bistår deg på times- eller prosjektbasis. Vi rådgir og bistår deg operativt i endringsprosesser, slik at du skal føle deg trygg i vanskelige avgjørelser.

Konflikter på arbeidsplassen.

Vi har både kalde og varme konflikter på jobben. De kalde er saksorienterte og vi har forskjellige roller, som feks under lønnsforhandling. Vi klarer å holde hodet kaldt og følelsene i sjakk. Det er både vanlig og sunt med spenninger som dette i arbeidsmiljøet.

Det er de varme konfliktene som kan være skadelig for miljø og resultater og direkte helsefarlig for enkeltpersoner. Det er de som gjør at vi blir sinte, lei oss og føler ubehag. Det er de som gjør at mange ligger våkne på nettene og gruer seg til å gå på jobben. Vår erfaring er at mange ledere og ansatte venter altfor lenge med å rydde opp i de varme konfliktene, rett og slett fordi det er vanskelig. Da kan det være nyttig å ta inn en objektiv part som kan bidra.

Kontakt oss i dag.

Kvadratisk 466x466 ilyuza-mingazova-HaTIYO87qWQ-unsplash-1