Ledige jobber i Amesto AccountHouse

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Ledige stillinger i Amesto AccountHouse.

Lønnskonsulent

Har du erfaring med komplette lønnsleveranser og synes du nye fagsystemer er "a walk in the park". Hvis du i tillegg elsker travle dager og høyt temp - ja, da synes vi du burde sende oss noen ord. 
Les mer om stillingen og søk
 

Teknisk spesialist - implementering

Vi ser etter deg som er god på tekniske implementeringsprosjekt, store som små. En person som digger å teste og som ikke gir seg før han/hun finner den optimale løsningen.
Les mer om stillingen og søk
 

Junior lønnskonsulent

Har du interesse for lønnsfaget og for systemer, og kunne tenke deg å bli en del av et stort kompetansemiljø for videre utvikling. Vi er på jakt etter en junior lønnskonsulent.
Les mer om stillingen og søk
 

Kundeservicespesialist

Vi søker kundeservicespesialist til vår IT- og Innovasjonsavdeling i Oslo. Brenner du for å gi kunder en ekstraordinær kundeopplevelse? Tar du ansvar og trives du med å lære deg nye systemer? Da har vi en spennende jobb som kan passe for deg.
Les mer om stillingen og søk
 

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord

#familybusiness #askmore #verdiskapere

Vi bruker mye tid på jobben. Men spiller det egentlig noen rolle hvem som sitter på toppen? Vi mener ja, og har spurt CEO og eier Arild Spandow hva det betyr å eie med hodet og hjertet. 

Eierene våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Mer om hvem vi jobber for
 

Vi som jobber her

Hvem kan vel bedre fortelle hvordan de opplever å jobbe i Amesto enn våre egne ansatte? Se videofilmene og bli bedre kjent med oss.
Se video

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne!

Send oss en mail