Ledige jobber i Amesto AccountHouse

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Ledige stillinger i Amesto AccountHouse.

Økonomikonsulent Oslo

Vi er på jakt etter en økonomikonsulent til hovedkontoret i Oslo. Har du noen års erfaring innen revisjon/regnskap, og ønsker å utvikle deg videre i et selskap med stort fokus på teknologi og digitalisering? Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.
Les mer og søk på stillingen

Erfaren økonomikonsulent Bergen

Til vårt kontor i Bergen søker vi etter en økonomikonsulent med erfaring fra regnskapsrådgiving og økonomistyring. En person som er dreven i årsoppgjør og økonomirapportering.
Les mer om stillingen og søk
 

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord
 

Ny jobb under koronakrisen

Tenk deg hvordan det er å starte i ny jobb midt under koronakrisen. Du kjenner på usikkerheten. Og alle dine nye kollegaer sitter på hjemmekontor. Hvordan blir starten da? Nyansatte Veronica i Amesto AccountHouse forteller hvordan hun opplevde å være nyansatt midt under koronakrisen.
Les mer
 

Student i Amesto

Det er en stor overgang å gå fra student til fulltidsansatt. Man må finne ut hva man liker, og hvilke arbeidsoppgaver man trives med. Les hvordan studenten Karoline Bratland jobber i Amesto AccountHouse.
Les mer

Life is now. Work somewhere awesome.

Vi fikk ny jobb.

Selv om det er stor usikkerhet i norsk næringsliv ansetter vi flere nye medarbeidere. I august 2020 tok vi en prat med Frederik, Veronica og Martin om hvordan de opplevde å starte i ny jobb midt under koronakrisen.

 

Eierene våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Mer om hvem vi jobber for
 

Norges mest innovative selskaper 2020

Amesto er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Les om hvordan AI-løsninger brukes for å redusere biedød, om regnskapsrobot og bærekraftig ledelse.
Les mer

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne!

Send oss en mail