Ledige jobber i Amesto AccountHouse

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Ledige stillinger i Amesto AccountHouse.

Økonomikonsulent

Vi søker en økonomikonsulent til vår Eiendomsavdeling i Oslo. Har du erfaring med å jobbe med regnskap men ønsker å lære mer om eiendom og kontraktsforvaltning? Da er du kanskje vår nye økonomikonsulent. 
Les mer og søk på stillingen
 

Customer Success Manager Bergen

Din arbeidshverdag vil være variert, full av kommunikasjon med hyggelige nye kunder, og spennende faglige utfordringer. Du vil få ansvar for onboarding av nye kunder, samtidig som du vil jobbe med flere av våre eksisterende kunder.
Les mer om stillingen og søk
 

Controller

Vi søker etter en controller til vår Eiendomsavdeling i Oslo. Så er du analytisk og faglig sterk? Er du opptatt av effektive regnskaps- og økonomiprosesser? Ja, da er du kanskje vår neste medarbeider.
Les mer og søk på stillingen
 

autoriserte regnskapsfører Bergen

Vi ser etter deg som er autorisert regnskapsfører som skal bidra til å styrke og videreutvikle vår regnskapssatsing i Bergen. Du bør ha erfaring fra regnskapsbyrå og trives med å jobbe selvstendig mot egen kundeportefølje.
Les mer om stillingen og søk
 

Ny jobb under koronakrisen

Tenk deg hvordan det er å starte i ny jobb midt under koronakrisen. Du kjenner på usikkerheten. Og alle dine nye kollegaer sitter på hjemmekontor. Hvordan blir starten da? Nyansatte Veronica i Amesto AccountHouse forteller hvordan hun opplevde å være nyansatt midt under koronakrisen.
Les mer

Økonomikonsulent Bergen

Vi søker nå en fremoverlent og engasjert teamleder til vår avdeling i Bergen. Vi ser for oss at du er en person som er ambisiøs på egne vegne, grundig og dedikert til det du driver med. Vi tror også at du har god teknologiforståelse og -interesse.
Les mer om stillingen og søk

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord
 

Life is now. Work somewhere awesome.

Vi fikk ny jobb.

Selv om det er stor usikkerhet i norsk næringsliv ansetter vi flere nye medarbeidere. I august 2020 tok vi en prat med Frederik, Veronica og Martin om hvordan de opplevde å starte i ny jobb midt under koronakrisen.

 

Eierene våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Mer om hvem vi jobber for
 

Norges mest innovative selskaper 2020

Amesto er kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Les om hvordan AI-løsninger brukes for å redusere biedød, om regnskapsrobot og bærekraftig ledelse.
Les mer

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss gjerne!

Send oss en mail