Junior lønnskonsulent

Hos oss får du virkelig lyst til å jobbe!

Junior lønnskonsulent med utviklingsmuligheter.

Vi trenger enda flere konsulenter til vår lønnsavdeling. Akkurat nå trenger laget vårt en junior lønnskonsulent med engasjement (og litt målteft). Du er en teamplayer som elsker utfordringer og du er sulten på å utvikle deg innen lønn- og HR-faget.

 

Har du også interesse for nye systemer, og går ikke av veien for en ekstraomgang eller to når det røyner litt på. Ja - da tror vi Amesto er plassen for deg. Vi kan love deg aktive dager, målgivende pasninger og et fagmiljø med mye latter og glede.

Dette er hva vi kan tilby deg.

Vi får stadig nye og spennende kunder, derfor trenger vi enda flere kloke hoder til vår Payroll-avdeling i Oslo. Avdelingen teller allerede 37 hyggelige medarbeidere, og nå håper vi du kan få nr 38 på brystet og bli vår neste lagspiller.

Som junior lønnskonsulent inngår du i vårt mentorprogram, og får tilpasset utviklingsplan med fokus på fag- og systemutvikling. Vi vil følge deg videre i programmet som leder deg trygt over i rollen som konsulent med kundeansvar fra A-til Å.

I Amesto har vi som ambisjon om å være "An Awesome place to work". Vi ønsker at ansatte skal gløde for jobben sin og engasjerer seg i faget, kollegaer og i kunder. Ditt engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker rollen som lønnskonsulent, du må brenne for faget ditt og være opptatt av god kundeservice.

Rollen har mange spennende arbeidsoppgaver og du vil bli del av et team med masse fagkompetanse og humor.

Noen av oppgavene du vil få:

 • Oppfølging fravær og refusjoner
 • Behandling av lønnsbilag
 • Avstemming av skattetrekk og arbeidsgiveravgift
 • Avstemming av feriepenger
 • Bistå nærmeste leder med lønnsoppgaver etter behov
 • Bistå nærmeste leder for å sikre at teamet leverer i henhold til gjeldende kvalitetskrav når det gjelder både system og rutiner
 • Nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
 • Kvalitetssikring og kontroll av arbeid
 • Løpende kundedialog og kundeoppfølging

HVem ser vi etter:

 • Minimum 1 års erfaring fra tilsvarende stilling
 • God forståelse og interesse for nye systemer, og evnen til å tilegne deg kompetanse på nye fagsystemer
 • Yrkesstolthet og integritet for faget
 • Gode kommunikative egenskaper muntlig/skriftlig

Dette er deg:

Du må like å jobbe strukturert, engasjere deg i kundene og være serviceinnstilt. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert. Du liker å ha flere baller i luften, er positiv og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag.

Dette vil vi gi deg:

Konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø og varierte og spennende oppgaver. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø som har en genuin interessert i kundene våre. Muligheter for utvikling og organisering av kundeteam. Selskapet holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen. Dette er en fast stilling og ønsket tiltredelse snarest.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 300 ansatte i Danmark, Sverige og Norge.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.