Senior økonomikonsulent

Senior økonomikonsulent

Har du erfaring fra årsoppgjør og økonomirapportering?

Da kan du være vår nye senior økonomikonsulent.

Vi er nå på jakt etter en senior økonomikonsulent til vårt hovedkontor i Oslo, og ser etter deg med erfaring fra regnskapsrådgiving og økonomistyring. Hos oss vil du bli en del av et team med tung kompetanse og stolthet for faget, og du vil få mulighet til å utvikle deg videre i et moderne økonomihus i vekst. 

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter. Og av Innovasjonsmagasinet 2020-21 ble Amesto presentert på listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon.

I Amesto jobber vi kontinuerlig for å ligge i front med teknologiske løsninger for å imøtekomme de raske endringene i regnskapsbransjen. Vi bruker nyskapende teknologi for å utføre oppgaver smartere og skaper verdi for våre kunder ved å hente ut det beste fra både mennesker og maskiner. Vi ser derfor etter deg som har, eller ønsker å tilegne deg, teknisk kompetanse og interesse. Du må tørre å tenke nytt, og ønske å være med å endre forventningene til regnskapsbransjen.

Avdelingen du vil bli en del av består av 65 dyktige fagfolk, og de er langt mer enn tallknusere; de er tilstedeværende rådgivere som sørger for at vi beriker kundenes forretningsdrift. Svært gode kommunikasjonsferdigheter er derfor en sentral egenskap hos våre konsulenter, kombinert med en genuin interesse for regnskapsrådgivning. Engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker rollen som senior økonomikonsulent; du må brenne for faget ditt og engasjere deg i både kollegaer og kunder.  

Arbeidsoppgaver og ansvar

 • Regnskapsrådgiving og økonomistyring
 • Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
 • Konsernrapportering, årsoppgjør
 • Avviksanalyse, nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
 • Kvalitetssikring og kontroll av andres arbeid
 • Støtte til salgsavdelingen
 • Mottak og oppstart av nye kunder
 • Kundedialog og kundeoppfølging
 • Ad-hoc oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

 • Utdannelse på masternivå innenfor revisjon/regnskap/IT
 • Minimum 5 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap og/eller økonomi
 • Svært god erfaring med årsoppgjør og økonomirapportering
 • God forståelse og interesse for nye systemer, og evnen til å lære nye ferdigheter og verktøy
 • Svært gode kommunikasjonskunnskaper på norsk, både muntlig og skriftlig
 • IFRS kompetanse

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg med yrkesstolthet og integritet for faget. Du må like å jobbe strukturert, analytisk og løsningsorientert. Du er god på å prioritere mellom oppgaver og trives med en variert arbeidshverdag preget av høyt tempo. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, og opptatt av å yte god rådgivning til våre kunder. Som senior økonomikonsulent vil du få en naturlig mentorrolle blant kollegaer, og engasjement og interesse for å spille andre gode er derfor viktig. I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og dine egenskaper.

Vi tilbyr

Amesto har en ambisjon om å være "An awesome place to work"! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Vi bruker betydelige ressurser på kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag, system og ledelse. Amesto AccountHouse er en del av et stort konsern, som gir mange utviklingsmuligheter internt. I rollen som senior økonomikonsulent vil du bl.a. på sikt kunne vokse inn i en managerrolle med personalansvar.

Vi holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen. Dette er en fast stilling og tiltredelse er ønsket snarest.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 300 ansatte i Danmark, Sverige og Norge.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.