autoriserte regnskapsfører Bergen

Er du vår nye autoriserte regnskapsfører i Bergen?

Nye utfordringer i Bergen.

Er du vår nye autoriserte regnskapsfører?

Vi ser etter deg som er autorisert regnskapsfører som skal bidra til å styrke og videreutvikle vår regnskapssatsing i Bergen. Du bør ha erfaring fra regnskapsbyrå og trives med å jobbe selvstendig mot egen kundeportefølje.

Hvordan vil din arbeidshverdag være?

Din arbeidshverdag vil være variert, full av kommunikasjon med hyggelige kunder, og spennende faglige utfordringer. Du vil få ansvar for å videreutvikle våre gode eksisterende kunder, samtidig som du vil jobbe på nye kunder.

Som autorisert regnskapsfører hos oss vil du jobbe både med å kartlegge behovet hos kunden og være ansvarlig for at regnskap og tall er et verktøy i hverdagen deres. Sentrale arbeidsoppgaver vil være generelt regnskapsarbeid, rådgivning, løpende controlling av regnskap, avstemming og rapportering.

Du vil jobbe selvstendig, samtidig som du vil få hjelp av både faglig leder og øvrige kollegaer til å løse dine oppdrag og kunder. Du vil jobbe med kunder i ulike bransjer, men vi vil tilby mulighet for spesialisering for de riktige kandidatene. Du vil oppleve at vi er svært opptatt av kvalitet, og at vi går en ekstra mil for å levere fra oss noe vi kan stå inne for.

I Amesto jobber vi kontinuerlig for å ligge i front med teknologiske løsninger for å imøtekomme de raske endringene i regnskapsbransjen. Vi bruker nyskapende teknologi for å utføre oppgaver smartere og skaper verdi for våre kunder ved å hente ut det beste fra både mennesker og maskiner.

Vi ser derfor etter deg som har, eller ønsker å tilegne deg, teknisk kompetanse og interesse. Du må tørre å tenke nytt, og ønske å være med å endre forventningene til regnskapsbransjen.

Hvem er du?

Du er en naturlig relasjonsbygger som er opptatt av å skape gode løsninger for kunden. Du er en selvstendig person, tar ansvar og samarbeider godt med andre. Du er god til å kommunisere, fleksibel, strukturert, servicerettet og har et smil om munnen.

Du må like å jobbe operativt, være tett på kundene og yte god service. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er initiativrik og selvgående. Du liker å ha flere baller i luften og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag. Vi ønsker også at du er nøyaktig og strukturert slik at du klarer å levere høy kvalitet til rett tid.

I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og dine egenskaper.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

- Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
- Løpende kundedialog og kundeoppfølging
- Løpende regnskapsføring, avstemming og rapportering for kunder
- Oppdragsansvar
- Kvalitetssikring av regnskap
- Ansvar for egen kundeportefølje inkludert oppstart av nye kunder
- Årsoppgjør
- Bistå i tilrettelegging av nye kunder inn i teamet
- Bistå ved avvikling av kundeoppdrag
- Ad- hoc oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner:

- 3-5 års høyskole innenfor regnskap, revisjon eller IT
- Autorisasjon som regnskapsfører
- Minimum 2-3 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap og/eller økonomi
- Gjerne erfaring fra årsoppgjør og økonomirapportering
- God regnskapsforståelse
- Svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Vi tilbyr:

Vår ambisjon i Amesto er å være "An awesome place to work"! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Vi bruker betydelige ressurser på kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag, system og ledelse.

Amesto AccountHouse er en del av et stort konsern, som gir mange utviklingsmuligheter internt.
Vi holder til i nye og moderne lokaler i O.J Brochs gate 16a. i Bergen. Dette er en fast stilling og tiltredelse er ønsket snarest.

Om Amesto.

I Amesto er vi mer enn 1000 ansatte som hver dag skaper nye muligheter ved å stille de gode spørsmålene. Spørsmål som forenkler og som gjør at våre kunder kan nå sine mål. Fordi vi er verdiskapere. Det er de gode spørsmålene som har ledet Amesto og våre kunder hit vi er i dag, og som skal drive oss videre inn i fremtiden. #askmore.

 

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter. Og av Innovasjonsmagasinet 2020-21 ble Amesto presentert på listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon.

Amesto Accounthouse er en del av Amesto konsernet, et familieid konsern med misjon om å skape verdi for våre kunder, partnere, eiere, ansatte og samfunn. På vårt kontor i Bergen er vi 50 dedikerte og motiverte medarbeidere som gleder oss til å få enda flere kollegaer.