Erfaren økonomikonsulent på remote

Jobb er noe du gjør, ikke et sted du drar til.

Amesto Remote.

Jobb er noe du gjør, ikke et sted du drar til.

Amesto Remote.

Erfaren økonomikonsulent som kan jobber hvor som helst i Norge.

Få drømmejobben akkurat der du vil bo.

Selvgående senior økonomikonsulent og på jakt etter nye utfordringer? Du har jobbet med regnskap i mange år, er erfaren med årsoppgjør og økonomistyring - men jobben finnes ikke akkurat der hvor du bor. Da er Amesto Remote løsningen.

Med Amesto Remote får du mulighet til å jobbe i et nyskapende og moderne økonomihus uten å måtte flytte til en av de største byene. Som vår erfarne økonomikonsulent kan du jobbe fra akkurat hvor du vil i Norge, og samtidig jobbe tett med våre kunder og dine nye kollegaer i Oslo og Bergen via digitale verktøy. Du samarbeider med ditt team, samtidig som du jobber selvstendig fra ditt hjemmekontor. Jobb er noe du gjør, ikke et sted du drar til. For oss er det din kompetanse og erfaring som er viktigst, og da kan ditt hjemmekontor befinne seg hvor som helst.

Så er du en av de som trigges av frihet, og vil du jobbe for en nyskapende arbeidsgiver som gir deg utfordringer? Har du erfaringen med regnskapsrådgiving og økonomistyring, og i tillegg stor interesse av å lære deg nye fagsystemer? Er svaret ja er det bare én ting å gjøre – grip muligheten og søk!

Arbeidsoppgaver og ansvar:

• Regnskapsrådgiving og økonomistyring
• Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
• Årsoppgjør og skattemelding
• Avviksanalyse, nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
• Budsjettering
• Delta i produksjon på oppdrag etter behov
• Kvalitetssikring og kontroll av andres arbeid
• Støtte salgsavdelingen
• Løpende kundedialog og kundeoppfølging
• Implementering og oppstart av nye kunder

Ønskede kvalifikasjoner:

• Utdannelse på master og/eller bachelor nivå
• Autorisert regnskapsfører
• Minimum 3-5 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap eller økonomi
• Dreven i årsoppgjør og økonomirapportering
• God systemforståelse og interesse for nye systemer, erfaring med Visma.net ERP eller Xledger er en fordel
• Svært gode kommunikasjonskunnskaper på norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Som ansatt i Amesto Remote vil du jobbe 100 % fra ditt hjemmekontor et eller annet sted i Norge, og det er derfor viktig at du er god på selvledelse. Evne til å strukturere arbeidshverdagen godt, jobbe selvstendig og levere innen avtalte frister er nødvendige egenskaper i denne rollen.

Engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker stillingen. Du må brenne for faget ditt og være opptatt av god kundeservice. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert. Du liker å ha flere baller i luften, er positiv og ønsker en variert arbeidshverdag. Rollen har mange spennende arbeidsoppgaver og du vil bli del av et team med tung fagkompetanse og erfaring.

I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og din kunnskap.

Hva vi tilbyr:

Amesto har en ambisjon om å være «An awesome place to work»! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, og varierte og spennende arbeidsoppgaver. Vi bruker betydelige ressurser på digital kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag og system.

Høres dette spennende ut og vil du jobbe i Amesto? Send oss din CV og søknad.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden.

Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag. Stikkord er skyplattformer, kunstig intelligens, tettere integrasjoner mellom programvare, maskinlæring, bruk av roboter og spesialutviklede funksjoner.

 

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter. Innovasjonsmagasinet 2020-21 presenterte Amesto på listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon.