Erfaren regnskapskonsulent, Oslo

#awesome place to work

Erfaren regnskapskonsulent

På hovedkontoret vårt i Oslo trenger vi flere flinke folk, og vi ser nå etter Regnskapskonsulenter med solid kompetanse og erfaring fra årsoppgjør, skattemelding og regnskapsrådgiving. Er du i tillegg opptatt av hvordan bruke regnskapssystem optimalt og liker å engasjere deg i kundene? Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

I Amesto har vi som ambisjon om å være "An awesome place to work". Vi ønsker at ansatte skal gløde for jobben sin og engasjerer seg i faget, kollegaer og i kunder. Engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker rollen som erfaren Regnskapskonsulent, du må brenne for faget ditt og være opptatt av god kundeservice.
Du har kanskje erfaring fra lignende stilling, men ønsker å jobbe i et moderne økonomihus i vekst. Rollen har mange spennende arbeidsoppgaver og du vil bli del av et større team med masse fagkompetanse og erfaring.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

• Årsoppgjør og konsernregnskap
• Skattemelding
• Avviksanalyse, nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
• Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
• Implementering og oppstart av nye kunder
• Kvalitetssikring og kontroll av andres arbeid
• Løpende kundedialog og kundeoppfølging
• Delta i produksjon på oppdrag etter behov
• Støtte salgsavdelingen

Ønskede kvalifikasjoner:

• Utdannelse på master og/eller bachelor nivå
• Minimum 3 -5 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap eller økonomi
• Dreven i årsoppgjør og økonomirapportering
• God systemforståelse og interesse for nye systemer, erfaring med Xledger er en fordel
• Svært gode kommunikasjonskunnskaper på norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Du må like å jobbe strukturert, engasjere deg i kundene og være serviceinnstilt. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert. Du liker å ha flere baller i luften, er positiv og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag. I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og dine egenskaper.

Hva vi tilbyr deg:

Amesto har en ambisjon om å være "An awesome place to work"! Vi har fleksibel arbeidstid og tilbyr konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Vi bruker betydelige ressurser på kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag, system og ledelse. Amesto AccountHouse er en del av et størere konsern, som gir mange utviklingsmuligheter internt.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 300 ansatte i Danmark, Sverige og Norge. Oppdragsmengden øker og derfor søker vi nå etter en supervisor til avdelingen vår.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter. Og av Innovasjonsmagasinet 2020-21 ble Amesto presentert på listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon.

Virker det interessant?

Søk i dag.

Vi vil veldig gjerne høre fra deg. Send oss din søknad og cv så kontakter vi deg. 

Søk i dag