Junior HR- og Lønnskonsulent Oslo

Lyst til lære mer om lønn og HR-faget?

Junior HR- og Lønnskonsulent.

Vi trenger enda flere konsulenter til vår lønnsavdeling. Akkurat nå trenger laget vårt en junior HR- og lønnskonsulent med engasjement og litt målteft. Du er en teamplayer som elsker utfordringer og du er sulten på å utvikle deg innen lønn- og HR-faget.

Har du også interesse for nye systemer, og går ikke av veien for en ekstraomgang eller to når det røyner litt på. Ja - da tror vi Amesto er plassen for deg. Vi kan love deg aktive dager, målgivende pasninger og et fagmiljø med mye latter og glede.

Dette er hva vi kan tilby deg.

Vi får stadig nye og spennende kunder, derfor trenger vi enda flere kloke hoder til vår Payroll-avdeling i Oslo. Avdelingen teller allerede 38 hyggelige medarbeidere, og nå håper vi du kan få nr 39 på brystet og bli vår neste lagspiller.

Som junior HR- og lønnskonsulent inngår du i vårt mentorprogram.

I Amesto har vi som ambisjon om å være "An Awesome place to work". Vi ønsker at ansatte skal gløde for jobben sin og engasjerer seg i faget, kollegaer og i kunder. Ditt engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker rollen som konsulent, du må brenne for faget ditt og være opptatt av god kundeservice.

Rollen har mange spennende arbeidsoppgaver og du vil bli del av et team med masse fagkompetanse og humor.

NOEN AV OPPGAVENE DU VIL FÅ:

• Løpende personaladministrasjon for ulike kunder
• Delta i utvikling av personalhåndbøker, policier og prosesser
• Nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
• Kvalitetssikring av lønnsunderlag
• Enkel lønnsproduksjon
• Bistå teamet med løpende oppgaver ved behov
• Kundedialog og kundeoppfølging

HVEM SER VI ETTER:

• God forståelse og interesse for nye systemer, og evnen til å tilegne deg kompetanse på nye fagområder
• Yrkesstolthet og integritet for faget
• Gode kommunikative egenskaper muntlig/skriftlig
• Erfaring fra tilsvarende stilling er en fordel

DETTE ER DEG:

Du må like å jobbe strukturert, engasjere deg i kundene og være serviceinnstilt. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert. Du liker å ha flere baller i luften, er positiv og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag.


DETTE VIL VI GI DEG:

Konkurransedyktige betingelser, godt arbeidsmiljø og varierte og spennende oppgaver. Du vil inngå i et sterkt fagmiljø som har en genuin interessert i kundene våre. Muligheter for utvikling og organisering av kundeteam. Selskapet holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen. Dette er en fast stilling og ønsket tiltredelse snarest.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 300 ansatte i Danmark, Sverige og Norge.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.