Økonomikonsulent, Oslo

#awesome place to work

Engasjert og selvgående økonomikonsulent.

Amesto AccountHouse er nå på jakt etter en økonomikonsulent til vårt hovedkontor i Oslo. Har du noen års erfaring innen revisjon/regnskap eller økonomi, og ønsker å utvikle deg videre i et selskap med stort fokus på teknologi og digitalisering? Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

I Amesto jobber vi kontinuerlig for å ligge i front med teknologiske løsninger for å imøtekomme de raske endringene i regnskapsbransjen. Vi bruker nyskapende teknologi for å utføre oppgaver smartere og skaper verdi for våre kunder ved å hente ut det beste fra både mennesker og maskiner. Vi ser derfor etter deg som har, eller ønsker å tilegne deg, teknisk kompetanse og interesse. Du må tørre å tenke nytt, og ønske å være med å endre forventningene til regnskapsbransjen.

Avdelingen du vil bli en del av består av 65 dyktige fagfolk, og de er langt mer enn tallknusere; de er tilstedeværende rådgivere som sørger for at vi beriker kundenes forretningsdrift. Svært gode kommunikasjonsferdigheter er derfor en sentral egenskap hos våre konsulenter, kombinert med en genuin interesse for regnskap og økonomi. Engasjement er også noe vi ser etter hos deg; du må brenne for faget ditt og engasjere deg i både kollegaer og kunder.

Arbeidsoppgaver og ansvar

• Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
• Løpende kundedialog og kundeoppfølging
• Løpende regnskapsføring, avstemming og rapportering for kunder
• Kvalitetssikring av eget arbeide
• Årsoppgjør
• Bistå i tilrettelegging av nye kunder inn i teamet
• Bistå ved avvikling av kundeoppdrag
• Ad- hoc oppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

• 3-5 års høyskole innenfor regnskap, revisjon eller IT
• Minimum 2-3 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap og/eller økonomi
• Gjerne erfaring fra årsoppgjør og økonomirapportering
• God regnskapsforståelse
• Svært gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Personlige egenskaper

Du må like å jobbe operativt, være tett på kundene og yte god service. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er initiativrik og selvgående. Du liker å ha flere baller i luften og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag. Vi ønsker også at du er nøyaktig og strukturert slik at du klarer å levere høy kvalitet til rett tid. I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og dine egenskaper.

Vi tilbyr

Vår ambisjon i Amesto er å være "An awesome place to work"! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Vi bruker betydelige ressurser på kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag, system og ledelse. Amesto AccountHouse er en del av et stort konsern, som gir mange utviklingsmuligheter internt.

Vi holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen. Dette er en fast stilling og tiltredelse er ønsket snarest.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet har erfarne konsulenter innen regnskap, lønn og HR, og har rundt 300 ansatte i Danmark, Sverige og Norge. Oppdragsmengden øker og derfor søker vi nå etter en supervisor til avdelingen vår.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.

Amesto er en av Norges mest innovative virksomheter. Og av Innovasjonsmagasinet 2020-21 ble Amesto presentert på listen over de 25 norske virksomhetene som er best i klassen på innovasjon.