Erfaren økonomikonsulent, Oslo

Erfaren økonomikonsulent

Er du vår nye kollega i Oslo

Vi søker etter en erfaren økonomikonsulent.

På hovedkontoret vårt i Oslo trenger vi flere flinke folk, og vi søker nå etter en økonomikonsulent med erfaring fra regnskapsrådgiving og økonomistyring. Har du i tillegg stor interesse av å lære deg nye fagsystemer og liker du å engasjere deg i kundene? Ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

I Amesto har vi som ambisjon om å være "An Awesome place to work". Vi ønsker at ansatte skal gløde for jobben sin og engasjerer seg i faget, kollegaer og i kunder. Engasjement er også noe vi ser etter hos deg som søker rollen som erfaren økonomikonsulent, du må brenne for faget ditt og være opptatt av god kundeservice.

Du har kanskje erfaring fra lignende stilling, men ønsker å jobbe i et moderne økonomihus i vekst. Rollen har mange spennende arbeidsoppgaver og du vil bli del av et team med masse fagkompetanse og erfaring.

Arbeidsoppgaver og ansvar:

• Årsoppgjør for AS og konsern
• Skattemelding
• Regnskapsrådgiving og økonomistyring
• Bistå i faglig spørsmål til kunder og medarbeidere
• Kvalitetssikring og kontroll av andres arbeid
• Avviksanalyse, nøkkeltallsrapportering og rapportering i henhold til lovkrav
• Budsjettering
• Delta i produksjon på oppdrag etter behov
• Løpende kundedialog og kundeoppfølging

Ønskede kvalifikasjoner:

• Utdannelse på master og/eller bachelor nivå
• Minimum 3 -5 års erfaring fra stillinger innenfor revisjon, regnskap eller økonomi
• Dreven i årsoppgjør og økonomirapportering
• God systemforståelse og interesse for nye systemer, erfaring med Xledger er en fordel
• Svært gode kommunikasjonskunnskaper på norsk, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Du må like å jobbe strukturert, engasjere deg i kundene og være serviceinnstilt. Det er viktig at du er trygg i din kommunikasjon med andre, samtidig som du er analytisk og løsningsorientert. Du liker å ha flere baller i luften, er positiv og har ikke noe imot en variert arbeidshverdag. I Amesto er vi lidenskapelig opptatt av innovasjon og tjenesteutvikling, og ønsker derfor at du også har et genuint ønske om å kontinuerlig fornye og forbedre både fagfeltet og dine egenskaper.

Hva vi tilbyr:

Amesto har en ambisjon om å være "An awesome place to work"! Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, varierte og spennende oppgaver, og et godt arbeidsmiljø kjennetegnet av entusiasme og stor takhøyde. Vi bruker betydelige ressurser på kursing og opplæring, og gir gode muligheter for videreutvikling innen fag, system og ledelse. Amesto AccountHouse er en del av et stort konsern, som gir mange utviklingsmuligheter internt.

Selskapet holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen. Dette er en fast stilling og ønsket tiltredelse snarest.

Høres dette spennende ut og vil du jobbe i Amesto? Send oss din CV og søknad.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Selskapet er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden.

Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag. Stikkord er skyplattformer, kunstig intelligens, tettere integrasjoner mellom programvare, maskinlæring, bruk av roboter og spesialutviklede funksjoner.

 

Om Amesto

Amesto AccountHouse er del av Amesto Group med over 1000 ansatte i Norden. Amesto AccountHouse har et utpreget fokus på teknologi og på løpende kompetanseutvikling både når det gjelder system og fag.