Kundereferanser

Hva sier våre kunder

Kundereferanser

Hva sier våre kunder

Kundereferanser

Hva sier våre kunder

I dag har vi over 2000 kunder i Norden, små og store. For noen håndterer vi lønn, for andre regnskapet. Vi har også totalkunder som har valgt oss som sin partner på økonomi, lønn og HR. Om du velger det ene eller det andre, vi tilpasser oss dine behov. 

Vi har pratet med med noen av kundene våre og de er godt fornøyd med tjenestene vi yter. Les hva våre kunder sier om oss.

Union

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.
Les mer
 

Internsikring AS

Se intervju med Internsikring AS om hvordan de opplever å være kunde i Amesto AccountHouse.
Les mer

Aberdeen

– Amestos kombinasjon som ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.
Les mer

Promis

”De ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften!” Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.
Les mer

Ferncliff

– Ferncliff og Amesto har inngått en langsiktig avtale som omfatter outsourcing av regnskapet med tilhørende prosesser. Tjeneste- leveransen er bygget rundt systemet X-ledger som gir kunden full tilgang til alltid oppdatert informasjon, når kunden selv trenger det.
Les mer
 

Argo Internett AS

Argo Internett ble etablert i 1996 og har vært kunde hos Amesto AccountHouse siden 2001. "Fra vi startet samarbeidet med Amesto har vi forholdt oss til få personer og hele tiden har vi hatt en god dialog med kunnskapsrike ansatte. I sum har dette gjort at vi har hatt god kontroll på vår økonomi som igjen...
Les mer
 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore

Kontakt meg