Curato

- Amesto er dyktige på regelverk og oppfølging innenfor lønns- og sykefraværsområdet. I tillegg har de også vært flinke til å implementere mer automatiserte løsninger og å tipse oss om effektiviseringsmuligheter.

Espire

- Amesto AccountHouse reduserer sårbarheten vår og tilfører oss kompetanse og kvalitet!

Argo Internett AS

- Fra vi startet samarbeidet med Amesto har vi forholdt oss til få personer og hele tiden har vi hatt en god dialog med kunnskapsrike ansatte.

Symfoni Software

- Vi fikk full kontroll og det er forståelig for alle ansatte med og uten regnskapskompetanse. Vi bruker mye mindre tid og godkjenner bilag på Ipad hvor som helst, når som helst.» Bjørn Jarl, CEO

Ferncliff

- Ferncliff og Amesto har inngått en langsiktig avtale som omfatter outsourcing av regnskapet med tilhørende prosesser. Tjeneste- leveransen er bygget rundt systemet X-ledger som gir kunden full tilgang til alltid oppdatert informasjon, når kunden selv trenger det.

Aberdeen

- Amestos kombinasjon som ledende både på systemimplementeringer og tjenesteleveranser har vært en viktig årsak til suksessen i samarbeidet.

Promis

- De ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften!

Union

- Amesto har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Relokator

- Vi klarer aldri å få egne folk til å produsere bilag, regnskap og lønn så effektivt som Amesto AccountHouse gjør!

Internsikring

Internsikring forteller om sitt samarbeid med Amesto AccountHouse Bergen, og hvordan de har fått hjelp til å digitaliserer regnskapet sitt. Les mer.

.

   
   

Internsikring

Se intervjuet med Internsikring                   1. Hvor lenge har Internsikring vært kunde i Amesto AccountHouse? – Vi har vært kunde i ca ett år...

Les mer