Promon

– Amesto gjør det mulig for oss å fokusere på det vi gjør best: nemlig å utvikle og selge innovativ Application Shielding-teknologi verden over.

Setter ut regnskap og lønn for å bekjempe hacking og ID-tyveri.

Med kunder over hele verden, ansatte i flere land og store ambisjoner om ekspansjon var det norske datasikkerhetsselskapet Promon på jakt etter en skalerbar og effektiv regnskapsløsning. Valget falt på Amesto AccountHouse. Sammen med regnskapsløsningen Xledger frigir regnskapsførerne i Amesto AccountHouse mye tid. Tid de kan bruke på verdiskaping og legge til rette for videre vekst.

Bekjemper hacking og ID-tyveri med norskutviklet teknologi

Promon er et teknologiselskap som helt siden oppstarten i 2006 har brukt norskutviklet teknologi til å verne applikasjoner mot angrep fra uvedkommende og beskytte mot trusler som blant annet malware, hacking, ID-tyveri og tap av kundedata – uten å påvirke brukeropplevelsen.

– I dag finnes det applikasjoner til nesten alt, og hver eneste dag lagres det store mengder sensitiv informasjon som kan skade både bedrifter og kunder dersom den kommer på avveie, sier Gustaf Sahlman, administrerende direktør i Promon.

Promon er representert i Asia, Tyskland, Storbritannia og India, mens hovedkontoret ligger i Oslo. Selskapets patenterte Application Shielding-teknologi har i løpet av de siste ti årene beskyttet applikasjoner som brukes av mer enn 100 millioner mennesker over hele verden.

– Applikasjoner som inneholder sensitiv informasjon, eller som kan starte biler og åpne dører, må beskyttes, sier Sahlman, og legger til at de har fått særlig innpass i bank- og finanssektoren.

Stadig flere bedrifter og bransjer begynner å se viktigheten av å sikre applikasjonene sine, noe som har ført til at selskapet nå planlegger å ekspandere til USA.

 

Mer tid til verdiskaping med riktig regnskapsløsning

Med 35 ansatte fra 15 ulike nasjoner, et datterselskap i Hongkong og planer om ekspansjon til USA må Promon ofte forholde seg til komplekse lønns- og personalspørsmål. Fordi de også ønsket seg mer tid til å fokusere på selskapets kjernevirksomhet, bestemte de seg for å outsource regnskaps- og lønnsarbeidet.

– Vi valgte Amesto AccountHouse fordi vi følte de hadde en god og skalerbar løsning, og hjelpen vi får til regnskap, bokføring og lønn, frigjør mye tid som vi kan bruke til å videreutvikle selskapet og forbedre interne prosesser, forteller Sahlman.

Med regnskapsløsningen fra Amesto AccountHouse overlater Promon jobben til autoriserte regnskapsførere og rådgivere med den faglige kompetansen selskapet har behov for – for eksempel når det gjelder komplekse personal- og skattespørsmål.

Les også "Fra tallknusere til rådgivere"

"– Som et internasjonalt selskap må vi stadig forholde oss til ulike regelverk og til dette får vi solid faglig ekspertise, forteller Sahlman. "

Han forteller videre at selv om Promon ikke har brukt regnskapsløsningen i mer enn noen få måneder, har Amesto AccountHouse allerede rukket å etablere seg som en god samarbeidspartner.

– Amesto gjør det mulig for oss å fokusere på det vi gjør best: nemlig å utvikle og selge innovativ Application Shielding-teknologi verden over. Så lar vi Amesto ordne det de kan best: å håndtere løpende bokføring og lønnshåndtering for oss.

Håndbok-fremtidens regnskap

Vi skal skape muligheter, ikke peke på begrensinger. Vi skal ønske ny teknologi velkommen. Vi skal endre oss! Ta deg tid til å lese vår håndbok om tar for seg fremtidens lønn og regnskap - slik vi ser den!

Last ned gratis håndbok

Guide om outsourcing

Vi har laget en guide som kanskje besvarer alle spørsmål du har rundt outsourcing av lønn og regnskap. 

Vil du gjøre som Promon, sette ut lønn og regnskap til fagfolk? La oss starte med en prat hvor vi kartlegger behov og rutiner i bedriften. Vil hjelper deg med å velge den regnskapsløsningen som passer best dine behov.

Kontakt oss for et oppstartsmøte

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg