når uhellet er ute

Lønnsberedskap - din backup på lønn.

En tjeneste for bedrifter som ønsker å kjøre lønnsproduksjonen selv men har behov for en lønnsberedskapstjeneste ved sykdom og andre uforutsette hendelser.

Kontakt oss i dag

Lønnsberedskap.

Hvem skal sørge for at de ansatte får lønn hvis sykdom rammer regnskapsavdelingen din? Lønnsansvarlig er blant bedriftens viktigste ressurser, og alle viktige ressurser bør ha en back-up i tilfelle krisen inntreffer. Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn til rett tid. Vi kan tilby en backup løsning for lønnsproduksjon ved sykdom eller andre uforutsette hendelser. Lønnstjenesten er et abonnement med ulike prismodeller.

Lønnskonsulent "on call"

Riktig lønn til riktig tid er den ene tingen alle ansatte forventer, og bedriften skal kunne klare å levere uansett hva som skjer. Vår erfaring er allikevel at det ofte blir for kostbart for mindre bedrifter å ha flere personer internt som kan utføre lønnsproduksjonen og samtidig ha den nødvendige kompetansen som kreves. Feilutbetaling kan skape mye misnøye og trøbbel for ledere, og det bør ikke skje. 

Vi har derfor utviklet en lønnstjeneste som fungerer som en back-up løsning når krisen inntreffer.

Lønnsberedskap når krisen inntreffer

Dersom din lønnsansvarlig skulle bli akutt syk eller andre uforutsette hendelser inntreffer vil en av våre konsulenter kunne tre inn på kort varsel. Ved oppstart settes det opp en beredskapsplan i samarbeid med dere. På den måten sikrer vi at det ikke vil være problematisk for vår konsulent å sette i gang lønnskjøringen. Vi kan jobbe både eksternt, men også stille opp internt dersom det er en bedre løsning for kunden.

Vite mer om dette - kontakt oss

Hva får du hjelp til?

  • Lønnskjøring med faste transaksjoner
  • Lønn for timelønnede
  • Import av variabler fra ulike system
  • Rapportering til Altinn, SSB
  • Registrering av variable transaksjoner
  • Årlig gjennomgang av lønnsrutiner
  • Kundeprogram
  • Rapportering internt i bedriften
Les mer om Lønnsberedskap

Hva koster det?

Vi deler Lønnsberedskap inn i fire ulike prisgrupper, hvor alle kategoriene inneholder de samme lønnstjenestene. Men forskjellen ligger i hvor mange ansatte du har og hvor raskt du trenger vår bistand. Dette er en abonnementstjeneste med betaling pr måned.

De fire prisgruppene:
Basic 0-50 ansatte - 4 dager beredskapstid 
VIP 0-50 ansatte - 2 dager beredskapstid
Basic fra 50 ansatte - 4 dager beredskapstid
VIP fra 50 ansatte - 2 dager beredskapstid

Prisliste for Lønnsberedskap

Spørsmål om våre Lønns- og HR-tjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg