Cut-e

Verdensledende rekrutteringsverktøy.

Nettbaserte tester og spørreskjemaer til bruk ved rekruttering, seleksjon og utvikling av medarbeidere og ledere. 

Rekrutteringsverktøy.

Riktig kompetanse er avgjørende for å gi deg som kunde en optimal tjeneste, derfor samarbeider vi med Cut-e Norge. Cut-e tilbyr et bredt spekter av kvalitetssikrede og innovative tester og kartleggingsverktøy. Som eneste leverandør på markedet tilbyr cut-e et bredt batteri av
Veritas-sertifiserte personlighets- og evnetester. 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg

I løpet av få år etter grunnleggingen har vår partner cut-e etablert seg som den mest innovative leverandøren av psykometriske instrumenter innen HR-diagnostisering på nettet. Kreative itemformater, brukervennlig rapportering og streng, vitenskapelig evaluering kjennetegner løsningene vi tilbyr for å sikre våre klienters suksess.

Vår parter cut-e er verdensledende innen utvikling og levering av nettbaserte tester og spørreskjemaer til bruk ved rekruttering, seleksjon og utvikling av medarbeidere og ledere. Cut-e kartlegger over 4 millioner mennesker hvert år, i over 70 land og på 40 språk. 

Cut-es konsulenter har organisasjonspsykologisk spisskompetanse, og leverer tjenester innenfor flere HR-felt. Ta kontakt så hjelper vi deg med kartleggings- og utviklingstiltak!