Strategisk HR

Amesto People & Culture

Vi er til for små og store bedrifter som trenger hjelp til alt innen HR når behovet melder seg.

Kontakt oss for en uformell prat

Amesto People & Culture

Vi er til for små og store bedrifter som trenger hjelp til alt innen HR når behovet melder seg.

Kontakt oss for en uformell prat

Amesto People & Culture

HR-kompetanse når du trenger det!

Ønsker du å endre kulturen i bedriften? Trenger dere mer robuste ledere? Kunne jobbengasjementet vært høyere? Hvordan håndterer dere større omstillingsprosesser og har dere ledere som trenger rådgiving i sin sjefsrolle.

Se for deg at du trenger HR-kompetanse, og så får du tilgang til den beste HR-avdelingen med fagkompetanse og erfaring.

 

Amesto People & Culture gir ambisiøse ledere tilgang til kompetanse og entusiasme ved å stille dedikerte HR-sjefer til din disposisjon. Nå kan små og store virksomheter få hjelp til alt innen fagfeltet HR.

Kontakt oss i dag

HR for hire

Å ansette HR-kompetanse på fulltid kan fort oppleves som en kostbar affære. Med HR for hire får du fleksibilitet til å leie inn kompetansen i perioder du har behov for det. Smidig, effektivt og kostnadsbesparende
Les mer
 

Lederutvikling

Ved å utvikle dine ledere gjør du ledergruppen bedre rustet i møtet med komplekse utfordringer, samt i mostands- og endringssituasjoner. Med våre lederutviklingsprosesser bistår vi dine ledere med å skape bevissthet rundt egen ledelse og samhandling med andre.
Les mer
 

Kulturbygging

Ønsker du å få høyere grad av tillit og mer samarbeid på tvers? Gjennom teamfokuserte workshops forankrer vi bedriftens strategier, målsettinger og verdier hos ledere og ansatte. Vi kaller det kulturverksted.
Les mer
 

Omstilling

Endringsprosesser kan være krevende å lede. Det er viktig at medarbeidere må se og forstå hva endringen er, hvorfor endringen skal gjennomføres og hvordan de selv kan bidra. Vi hjelper deg med strategi, planlegging og gjennomføring av omstillingsprosesser.
Les mer
 

Rådgiving og coaching

Trenger du bistand til å videreutvikle og veilede lederguppen? Trenger bedriften hjelp til å kartlegge forestående HR-utfordringer, eller har kanskje dine ansatte et behov for å forbedre sin work-life-balance? Da kan innleie av HR-rådgivning være veien å gå.
Les mer

Behov for HR-tjenester

Fyll ut feltene under, så kontakter vi deg i løpet av kort tid.