Seminar

amesto inviterer til spennende frokostseminar.

Hvorfor sette strategisk HR på agendaen?

amesto inviterer til spennende frokostseminar.

Hvorfor sette strategisk HR på agendaen?

Meld deg på seminar

Velkommen til seminar i Kværnerbyen.

Verdiskapning med strategisk HR.

I høstens første frokostseminar inviterer vi til et inspirerende og lærerikt arrangement med fokus på strategisk HR.

Vi har vi fått med oss Amestos Yvonne Fosser og Kari Skybak, begge med solid erfaring fra ulike virksomheter både innen privat og offentlig sektor.

Yvonne Fosser har over 20 års erfaring som HR-direktør fra ulike norske og internasjonale konsern. Hun har utviklet strategisk HR med fokus på kultur- og endringsprosjekter, etablering av ledelsesprogrammer og talentutvikling.

Kari Skybak har også lang erfaring som HR-direktør fra ulike bransjer. Hun har bidratt til en positiv utvikling av de virksomhetene hun jobbet i. I over 13 år var hun HR-direktør i Flytoget AS, som i hennes periode oppnådde svært gode økonomiske resultater, stadig økning av kundetilfredsheten, kåring som Norges beste arbeidsplass og halvering av sykefraværet.

Passer for: Ledere som ønsker innsikt og kunnskap om hvordan man kan oppnå bedre resultater gjennom å jobbe strategisk på HR-området.
Tema: Verdskapning med strategisk HR
Frokostseminar: Torsdag 15. oktober kl 08-10
Hvor: Amesto sine lokaler, Smeltedigelen 1, Kværnerbyen

Meld deg på seminaret

Agenda.

  • Velkommen til seminar med noe å spise og drikke.
  • Yvonne Fosser: Hva skal til for å øke medarbeiderengasjement og hvordan ser vi det på bunnlinja? Fosser bruker referanser fra egen erfaring og forskning, og gir konkrete tips til hvordan ledere kan snu en organisasjon og skape mer engasjement blant ansatte.
  • Kari Skybak: En reise med flytoget - Skybak vil prate om endringen Flytoget gikk igjennom, og hvordan hun med fokus på god servicekultur bidrog til at Flytoget vant BI's Kundebarometer flere ganger. 
  • Amesto People & Culture: HR-kompetanse når du trenger det. Hør om tjenesten som gir alle ledere tilgang til fagkompetanse ved å stille dedikerte HR-sjefer til disposisjon.

Meld deg på.

Lær mer om strategisk HR

Frokostseminar: 15. oktober kl 08-10

Hvor: Vi treffes i Amesto sine lokaler, Smeltedigelen 1, Kværnerbyen i Oslo.

Seminarene vil bli avholdt i Amesto sitt auditorium med god plass. Av hensyn til smittevern vil bare 20 personer få plass pr arrangement. Så her blir det førstemann til mølla.