Ledige jobber i Amesto AccountHouse

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Kom og jobb hos oss

Bli med på en spennende reise.

Ledige stillinger i Amesto AccountHouse.

Senior økonomikonsulent

På jakt etter nye utfordringer og lyst til å jobbe i et spennende økonomihus? Vi søker nå etter en Senior Økonomikonsulent som brenner for faget sitt og som bretter opp ermene ved behov.
Les mer om stillingen og søk
 

Systemkonsulent Visma Business

Dette er en unik mulighet til å jobbe i et kult økonomihus som stadig er i vekst. På hovedkontor i Oslo har vi en spennende rolle som senior systemkonsulent ledig. Så er du god på IT og økonomi kan dette være din mulighet.
Les mer om stillingen og søk
 

Åpen-søknad

Amesto Accounthouse er alltid ute etter de smarte hodene, så finner du ingen ledig stilling som passer akkurat til deg er du velkommen til å sende oss en åpen søknad. Vi ser etter deg med erfaring innen: Regnskap, økonomisk rådgivning og lønnsadministrasjon.
Les mer og send oss noen ord
 

Hold deg oppdatert

Regnskapsbloggen.

En bransje i endring

Vi hører benevnelser som RPA (Robotic Prosess Automation) og AI (Artificial Intelligence), vi prater om at regnskapsbransjen endres og mange økonomitjenester blir borte på grunn av automatisering og robotteknologi. Hva betyr dette for min bransje, hva kreves av investeringer og hva med de ansatte? I...
Les mer
 

Hvordan fungerer digital sykmelding?

Alle sykemeldte arbeidstakere kan motta og sende sykmeldingen elektronisk til arbeidsgiveren sin. Pasienter som blir sykmeldt av en fastlege finner sin digitale sykmelding på nav.no og herfra kan den sendes direkte videre til arbeidsgiver. Enkelt, tidsbesparende og du har alt samlet på et sted!
Les mer

Reiseregning og krav til innhold

Ok, du har samlet sammen det du kunne finne av kvitteringer. Ser med en gang at her mangler det en del. Jaja, litt refusjon er bedre enn ingenting. Ser på datoene og tenker – sent ute som vanlig. Gir deg selv et løfte om bedre rutiner – vet allerede nå at det kommer til å brytes.
Les mer

Kvinner i ledelsen

8.mars er en dag for å reflektere rundt kvinners posisjon og tilstedeværelse i storsamfunnet. Vi har kommet veldig langt i likestillingsarbeidet her i Norge, men det gjenstår fremdeles arbeid. Et av områdene det gjenstår en jobb å gjøre er i arbeidslivet, og kanskje spesielt når det kommer til kvinner...
Les mer
 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg