Ledige jobber i Amesto AccountHouse

Kom å jobb hos oss

Bli med på en spennende reise

Kom å jobb hos oss

Bli med på en spennende reise

Ledige stillinger i Amesto AccountHouse

HR-Manager med gjennomføringskraft

Vi søker etter en HR-manager som vil bidra til å videreutvikle gode HR-prosesser, forvalte selskapets strategi og være vår fremste ressurs innen HR og rekruttering. 
Les mer og søk på stillingen

Er du vår nye økonomikonsulent?

Vi søker en økonomikonsulent til vår Eiendomsavdeling i Oslo. Har du erfaring med å jobbe med regnskap men ønsker å lære mer om eiendom og kontraktsforvaltning? Da er du kanskje vår nye økonomikonsulent. 
Les mer og søk på stillingen
 

Fremoverlent eiendomscontroller

Vi søker en autorisert regnskapsfører med sterkt kundefokus. Har du i tillegg masse engasjement – ja, da er du kanskje vår nye kollega. 
Les mer og søk på stillingen
 

Åpen-søknad

Vi søker en autorisert regnskapsfører med sterkt kundefokus. Har du i tillegg masse engasjement – ja, da er du kanskje vår nye Supervisor. 
Les mer og søk på stillingen

Hold deg oppdatert

Regnskapsbloggen

En bransje i endring

Vi hører benevnelser som RPA (Robotic Prosess Automation) og AI (Artificial Intelligence), vi prater om at regnskapsbransjen endres og mange økonomitjenester blir borte på grunn av automatisering og robotteknologi. Hva betyr dette for min bransje, hva kreves av investeringer og hva med de ansatte? I...
Les mer
 

Hvordan fungerer digital sykmelding?

Alle sykemeldte arbeidstakere kan motta og sende sykmeldingen elektronisk til arbeidsgiveren sin. Pasienter som blir sykmeldt av en fastlege finner sin digitale sykmelding på nav.no og herfra kan den sendes direkte videre til arbeidsgiver. Enkelt, tidsbesparende og du har alt samlet på et sted!
Les mer

Reiseregning og krav til innhold

Ok, du har samlet sammen det du kunne finne av kvitteringer. Ser med en gang at her mangler det en del. Jaja, litt refusjon er bedre enn ingenting. Ser på datoene og tenker – sent ute som vanlig. Gir deg selv et løfte om bedre rutiner – vet allerede nå at det kommer til å brytes.
Les mer

Kvinner i ledelsen

8.mars er en dag for å reflektere rundt kvinners posisjon og tilstedeværelse i storsamfunnet. Vi har kommet veldig langt i likestillingsarbeidet her i Norge, men det gjenstår fremdeles arbeid. Et av områdene det gjenstår en jobb å gjøre er i arbeidslivet, og kanskje spesielt når det kommer til kvinner...
Les mer
 

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

#askmore

Kontakt meg