Ny nordisk avtale forenkler CFO-hverdagen

Ny nordisk avtale forenkler CFO-hverdagen

Amesto AccountHouse og Xledger med felles satsning i Norden

Amesto AccountHouse og Xledger har landet en ny nordisk avtale som skal gjøre livet lettere for nordiske CFO-er. Samarbeidet gjør det enkelt å rapportere på tvers av landegrensene og få oppdatert innsikt i et 100 % skybasert system.

Akkurat nå får du 424 000 treff hvis du søker etter «forenkling» på Google. Vil du ha «effektivitet» får du 4 580 000 treff, mens ordet «innsikt» gir 1 850 000 treff. Er «trygghet» viktig for deg må du lese gjennom 8 730 000 treff.

Amesto har gjort det enkelt og samler alt under Amesto Nordic Accounting. Enkelt, trygt og effektivt, basert på innsikt.    

Systemet vi bruker, Xledger, er utviklet på brukernes premisser, med rapportering i felles valuta, drilldown, innsikt og analyse, oversiktlige rapporter, og ikke minst; en trygghet for at man har full kontroll til enhver tid. Systemet er lett tilgjengelig også fra mobil, designet spesielt med tanke på multinasjonale bedrifter og nordiske kunder med en konsernstruktur.

For oss handler avtalen om å gjøre livet enklere for deg. Vi har en ambisjon om å være først ute med forenklende teknologi, noe som betyr at vi alltid knytter til oss de mest innovative samarbeidspartnerne.  

Samtidig er teknologi fortsatt bare et verktøy. Det er først i kombinasjon med mennesker at det skaper magi. Derfor er samarbeidet mellom Xledger, som en «native cloud provider» og Amestos eksperter på regnskap, lønn og HR en god match. Amesto har sterk kompetanse på Xledger. Her jobber regnskapsfører og kunde i samme system, noe som gjør at oppdaterte tall alltid er tilgjengelig for kunden. Som kunde hos oss trenger du dessuten kun å forholde deg til én Key Account Manager. 

Xledger og Amesto har lenge hatt et samarbeid i Norge. Med den nye avtalen blir vi også en kraftfull duo i Sverige og Danmark.

Jobber du ikke nordisk? Fortvil ikke. Vi hjelper også kunder som kun opererer i ett land. Xledger er skreddersydd for å håndtere konsern og komplekse organisasjoner. Du får løpende oversikt på konsernnivå og detaljoversikt i alle underliggende selskaper. Strukturen er tilpasset behov og regelverk i det enkelte land og omregning til konsernvaluta skjer automatisk. Forretningssystemet er tilgjengelig på en rekke forskjellige språk.

Kontakt oss

Ønsker du å høre mer om Xledger, og hva vi kan bidra med i din bedrift? Kontakt en av våre dyktige rådgivere i dag. 

Kontakt oss