Lokal kunnskap gir trygg leveranse

Produksjon foregår i de respektive land, og leveres av våre egne ansatte, ikke via en tredje part. Det betyr at du får en sikrere leveranse av høyere kvalitet. Fordi spesialistene sitter i hvert enkelt land er vi til enhver tid oppdatert på lover og regler som er gjeldende i hvert land, og du kan være sikker på at din bedrift til enhver tid er i samsvar med lokalt regelverk.

Les mer om regnskapsføring

Skybasert nordisk systemløsning

Amesto AccountHouse leverer tjenester på de to ledende skybaserte regnskapsprogrammene i markedet: Visma og Xledger. Dette er komplette standardløsninger som kan tilpasses hver enkelt kundes behov. Vi har også lang erfaring med integrasjoner mellom våre egne produksjonssystemer og våre kunders støttesystemer. Når du har kontorer i forskjellige land er det langt enklere å jobbe i ett system – sammen finner vi beste løsning for deg.

 

Les mer om våre systemer

Simplifying Nordic Accounting

Med vår nordiske løsning får du rapportering på tvers av selskap, én key account manager å forholde deg til, og med et skybasert økonomisystem er det enkelt å jobbe på tvers av land. 

 

Uforpliktende tilbud

Nordisk shared service center

Uansett om du trenger nytt forretningssystem, nye medarbeidere, oversettelse, tolk eller hjelp til regnskap, lønn og HR får du det hos oss. Vi er en one-stop-shop og hos oss får du alt du trenger av bistand til å drive forretningsvirksomhet i Norden.

 

Ta kontakt 

 

Petter Buran | salgs- og markedsdirektør

Petter Buran 
Salgs- og markedsdirektør 
Amesto AccountHouse 
Norge

Send mail

Marianne Johansson | CEO Amesto AccountHouse Danmark

Marianne Johansson
CEO
Amesto AccountHouse 
Danmark

Send mail

Anette Ullen | CEO Amesto AccountHouse Sverige

Anette Ullen
CEO
Amesto AccountHouse 
Sverige

Send mail

Nordic accounting | shared services

Generell kontaktinfo
Nordic AccountingSend mail