Full kontroll på regnskapet

Enten du vil ha full kontroll på alt som går inn eller ut av bedriften din, eller vil lene deg tilbake og vite at ditt regnskap er i trygge hender, har vi en regnskapstjeneste som er tilpasset ditt behov. Ved å la våre spesialister overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet kan du kutte kostnader i bedriften. Samtidig får du tilgang til faglig ekspertise.

Se flere regnskapstjenester 

 

Verdien av å sette bort regnskapet

Som kunden vår er det viktig for oss at du får mer enn bare regnskapsførsel. Våre regnskapsførere har opparbeidet seg kompetanse gjennom mange år og de er spesialisert innen sine felt. Når vi sitter så tett på regnskapet ditt får du dra nytte av vår kompetanse som vi har opparbeidet oss i årevis, og og du skal få gode råd, løpende. Det er gullet vårt som vi vil dele med deg. 

Slik vi ser det; når vi kjenner bedriften din så godt som vi gjør er rådgivning noe du bør forvente.

Våre regnskapstjenester

  • Regnskap
  • Rapportering
  • Fakturering
  • Økonomiske analyser
  • Årsavslutning
  • Bistand med effektive økonomi- og regnskapsprosesser
  • Lønn

Kontakt oss for tilbud

 


Lokal regnskapsfører

Ønsker du en regnskapsfører i ditt nærområde? Da finner du alle våre lokalkontorer her:


Finn din regnskapsfører

 

 


Nordic accounting

Du får en unik nordisk skybasert regnskapsløsning med effektiv felles nordisk rapportering på tvers av landegrensene.

 

Les mer  

 


Global accounting

We provide a complete range of financial, accounting and reporting services including international management reporting in any major standards and tax reporting.

Find out more

 

Effektive systemløsninger

Det skal være enkelt og effektivt å samarbeide med en regnskapsfører. Du skal til enhver tid ha tilgang til nøkkeltall, og ta i bruk smarte løsninger for alt fra fakturering, til føring av reiseregninger, til rapportering.

Vi tilbyr komplette systemløsninger, og  integrasjoner mellom våre egne produksjonssystemer og våre kunders støttesystemer.

Mer om systemene