Regnskapsfører Oslo.

På hovedkontoret vårt i Kværnerbyen er vi nærmere 120 medarbeidere. Dette er regnskapsførere, økonomi- og lønnskonsulenter med flere års erfaring og solid fagkompetanse. Vi har autoriserte regnskapsfører og ISO-sertifiserte spesialister på lovverk knyttet til lønn og HR. Rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med. 

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med, på vårt  regnskapsbyrå har dedikerte team som bistår kundene med økonomisk rådgiving. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere.

Send oss en mail i dag

Lønns- og regnskapstjenester i Oslo.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi kan alt innen regnskap. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje. Kontakt oss for en prat.


LØNN FOR STORE OG MELLOMSTORE BEDRIFTER

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.


HR-TJENESTER

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.


RÅDGIVING

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


HVORFOR SKAL MAN OUTSOURCE?

Når en kunde vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon går vi grundig til verks. Vi kartlegger alle prosesser knyttet til lønnsutbetalinger, regnskap, systemer og personell. Vi setter ned et spesialistteam som kjenner bransjen og utfordringene du står ovenfor.

GRATIS GUIDE TIL DEG

For å vite hva du bør tenke på i en fase med outsourcing har vi laget en guide med tips og råd. Her får du nyttig informasjon om hva du må gå igjennom om du vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon.

Les guiden her.

Eget Xledger team

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

Xledger - Skalerbart system i skyen.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Fordelen ved å jobbe i samme system

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Fagkompetansem på regnskap i Oslo.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

 

Nytt fra Regnskap Norge

BETALINGSGODKJENNING I NETTBANK – NY FRIST FRA DNB

Fristen for å flytte eksisterende kunder over på godkjenning direkte i nettbank er forlenget til 1. juni. Les mer

TINGENES INTERNETT – NÅR ALT ER KOBLET TIL ALT

Hvor digital er du? Er kaffetrakteren koblet til klokka og har du elektronisk lås på ytterdøra? Les artikkelen som Regnskap Norge har skrevet om hvordan IoT kan åpne opp for nye muligheter for regnskapsforetak. Les mer

EU HAR INNFØRT «QUICK FIXES» FOR MERVERDIAVGIFT

Det er innført en forenkling av EUs mva-system for handel mellom land. Les deg opp her

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg