<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_8636 AAH NOV21 1920x607

Alt du trenger av tjenester og programvarer til regnskapet og lønn.

Regnskap for store og mellomstore bedrifter.

Som kunde i en mellomstor eller stor bedrift kan du velge mellom å kjøre regnskap på eget økonomisystem, eller sette ut deler eller hele regnskapet til våre spesialister. Uansett hva du velger finner vi en løsning som passer for deg. Vår fremste ambisjon er å levere det mest effektive og omfattende outsourcing system som er å få i markedet

Akkurat slik du vil ha det.

Våre spesialister på regnskap og rådgivingstjenester står parat til å hjelpe deg. Om du bestemmer deg for å ta noe av regnskapet selv eller om du setter bort alt til oss, vi syr sammen en pakke som passer for deg og bedriftens behov. Vi har rådgivere som kan hjelpe deg å effektivisere og digitalisere økonomifunksjonen, og vi tar gjerne en gjennomgang på dine rutiner.

Fleksibelt regnskap:

  • Tilrettelegging av regnskapsbilag
  • Kontering og registrering
  • Avstemming av kasse, bank, kunder og leverandører etc.
  • Remittering
  • Skatte- og avgiftsoppgjør
  • Årsoppgjør med likningspapirer og skatteberegning
  • Økonomisk rådgivning

Finn din lokale regnskapsfører.

Amesto har regnskapsførere fra nord til sør, fra vest til øst. Alle er vi fleksible og klare til å hjelpe deg og din bedrift. Våre fagfolk effektiviserer økonomifunksjonen for deg.

Regnskapsprogram.

Våre regnskapstjenester inkluderer regnskapsprogram og økonomisystem for efaktura, timeregistrering, regnskapsføring osv. Med webbaserte rapporteringsløsninger har våre kunder muligheter til selv å logge seg på og drille seg ned til det enkelte bilag, om ønskelig.

Vurderer dere å sette bort bedriftens økonomifunksjon?

La oss ta en prat.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0838