Vi hjelper deg med å forenkle hverdagen

Regnskap for små bedrifter.

Vi vet det er travle dager for de som driver små bedrifter, dere har gjerne mange oppgaver som skal løses - regnskap er en av de. Hvorfor ikke la Amesto GO gjøre jobben for deg. Vi tar oss av økonomien og du kan konsentrere deg om å tjene pengene. 

God rådgiving gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg å ta riktige avgjørelser for å nå dine mål.

Vi gir deg de rette verktøyene, til rett pris, til rett tid så du kan nå dine mål, hva enn de måtte være.

Digitalisering endrer forretningsmodeller, krevere raskere beslutninger og omstillinger samt gir ledelse og ansatte helt nye utfordringer. Vi er her for å vise vei. 

Vekst for en bedrift er helt essensielt, ikke et valg. Kun ett av ti selskaper lykkes i å skape stabil og lønnsom vekst. Vekststrategi er i hjertet av hva vi gjør i Amesto GO. Vi hjelper deg å nå ditt fulle potensial!

Skal du starte bedrift? Vi registrere dine opplysninger i Foretaksregisteret i Brønnøysund slik at selskapet blir stiftet. Det inkluderer stiftelsesprotokoll, vedtekter, aksjeeierbok og styreprotokoll. Vi registrerer også selskapet i MVA-registeret.

Det er flere ting du må huske på når du skal etablerere et eget AS. Du må kontakte banken og opprette aksjekapital bl.a. Samtidig må det også opprettes konto for skattetrekk dersom du har lønn i ditt firma. Vil kan gjerne hjelpe deg med etableringen av AS. Kontakt oss i dag.