<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 1920x607 Anton IMG_6671

HVOR MYE KOSTER EN ARBEIDSTAKER?

Lønnskalkulator.

Klikk deg inn på vår lønnskalkulator og finn ut hva en arbeidstaker koster.

SLIK REGNES LØNNEN UT

Dine lønnskostnader.

Det er viktig å være klar over de ulike kostnadene som følger med lønnsutgifter og ansettelser i bedriften din. Noen foretrekker å tilby timebasert lønn, mens andre foretrekker fastlønn. Dersom du er usikker på hva som er en konkurransedyktig lønn, kan du sjekke på Statistisk Sentralbyrås oversikt over gjennomsnittslønn i Norge. I tillegg må alle arbeidsgivere betale sosiale avgifter, slik som arbeidsgiveravgift (AGA), til myndighetene. Arbeidsgiveravgiften utgjør mellom 0 og 14,1 prosent av den ansattes årslønn. Den nøyaktige prosentsatsen varierer avhengig av hvilken kommune virksomheten din er registrert i. Arbeidsgiveravgiften skal betales inn annenhver måned.

LØNNSKALKULATOR

Ta utregningen.

I vår lønnskalkulator viser vi kostnadene som normalt påløper ved å ha en ansatt. I tillegg kan det påløpe andre kostnader, avhengig av bransje og aktivitet. 

I kalkulatoren har vi satt inn kr 500 000,- i årslønn og tatt utgangspunkt i at arbeidstakeren har avtalt 21 dager ferie. Du kan enkelt endre årslønn og antall feriedager.