<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Ansatte Amesto AccountHouse Tønsberg

VI HJELPER DEG MED REGNSKAP OG LØNN

Amesto AccountHouse Sør - Tønsberg.

Tønsberg er en historisk by i Vestfold, og et viktig økonomisk knutepunkt i regionen. Her tilbyr vi en rekke profesjonelle regnskapstjenester for bedrifter og enkeltpersoner.

På jakt etter en regnskapsfører i Tønsberg?

Vårt mål har i over 35 år vært å bistå bedrifter med å opprettholde en sunn og effektiv økonomi. Vi tilbyr tjenester som bokføring, regnskapsføring, lønnsadministrasjon, årsregnskap, skatterådgivning og økonomisk rådgivning. Erfarne regnskapsførere og rådgivere jobber tett med kundene for å sikre at deres økonomiske forpliktelser og rapporteringskrav oppfylles i samsvar med gjeldende lover og regler.

Vi har investert i moderne teknologi og regnskapssystemer for å sikre nøyaktig og effektiv håndtering av kundenes regnskapsdata. Dette gjør det mulig å tilby digitale løsninger som forenkler regnskapsprosesser, for eksempel elektronisk fakturering, digital bilagsbehandling og automatisert rapportering.

Kundene våre inkluderer bedrifter fra ulike bransjer, er både små og mellomstore bedrifter, selvstendig næringsdrivende og ideelle organisasjoner. Uansett størrelse eller behov kan regnskapskontoret tilpasse tjenestene sine for å møte kundenes spesifikke krav og sikre at regnskapet blir ivaretatt på en profesjonell og pålitelig måte.

Vår viktigste rolle overfor våre kunder er å  støtte bedrifters økonomiske helse, og bidra til deres vekst og suksess.

Ved å outsource regnskapsoppgaver til et  profesjonelt regnskapskontor, kan bedriftseiere og enkeltpersoner fokusere  på kjernevirksomheten. Samtidig kan du være trygg på at den økonomiske forvaltningen er i de beste hender.

Kvadratisk 466x466 AAH Sor7

Regnskap

Vi bruker et enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem, som tilpasses behovene hos bedriften din.

Architecture73_466x466

Lønn

Vi har en fleksibel lønnstjeneste som passer godt for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnsslipp og timepriser.

Kvadratisk 466x466 chandler-cruttenden-YYemke7BfuE-unsplash

Rådgivning

Vi har et bredt spekter av tjenester med mål om å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg å ta de riktige beslutningene.

Kvadratisk 466x466 christina-wocintechchat-com-OtHEYbQXLFU-unsplash

System

Våre regnskapsførere har lang erfaring med ulike lønns-og regnskapssystemer, og hjelper deg å finne riktig system for dere.

Kvadratisk 466x466 AAH Sor5

Tett oppfølging

Hos oss får du svar når du ønsker det og fortløpende rådgivning.

Personlig regnskapfører

Du kan få en personlig regnskapsfører hos oss, som sitter lokalt plassert i dine lokaler.

Innovative regnskapsprogram

Integrerte systemer gir deg full kontroll til enhver tid. Gi deg selv tid til å gjøre det du kan best.

 

Møt våre ansatte

Vi er din lokale partner i Vestfold.

Å ha en regnskapsfører i nærheten betyr trygghet. I tillegg til å være erfarne fagfolk har vi over flere år opparbeidet oss god kunnskap om næringslivet i Vestfold. Vi kjenner til markedet og kan gi deg gode råd i forbindelse med økonomiske spørsmål.

Ønsker du å høre mer om hva vi kan gjøre for deg?
Kontakt
Arild Adamsrød, mobil  473 87 677

 

Fagkompetanse og erfaring.

Som statsautoriserte regnskapsførere har vi et krav om å holde oss faglig oppdatert på gjeldende lover og regler. Dette gjør vi både gjennom jevnlig etterutdanning og som medlem av Regnskap Norge, bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Våre regnskapsførere og lønnspesialister, hvorav flere er ISO-sertifisert, kan hjelpe deg med hele eller deler av jobben, avhengig av hvor behovet ligger.

 

Vi hjelper deg å få kontroll og oversikt.

2023_amestosor500

 

Kom gjerne innom for en prat

Vi holder til i Kilengaten i Tønsberg.