<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

IMG_8665 AAH NOV21 1920x1080

Regnskapstjenester tilpasset din bransje.

Alle bransjer er ulike og har sine spesielle behov. Derfor har vi egne fageksperter som til en hver tid er oppdatert på skatt, lover og regler på akkurat din bransje.

tett på din bransje

Regnskap og lønn tilpasset ulike bransjer.

Selvsagt kan vi faget vårt - regnskap, lønn og HR. Når vi i legger til vår erfaring fra ulike bransjer blir vi ganske unike. Hos oss har vi flere team som kombinerer høy fagkompetanse med spesialisering fra utvalgte bransjer. Flere bransjer har egne reguleringer fra myndighetene og krever f.eks. egne rapporter, og noen bransjer har en mva-struktur som avviker fra andre. Det er nettopp dette vi har satt oss inn i og har egne spesialister og rådgivere på.

Eiendom

Vi er en av Norges ledende leverandører innen eiendomsforvaltning. Administrasjon, regnskap og rådgiving for eiendomsselskaper.

ORGANISASJONER OG STIFTELSER

Vi kombinerer høy kompetanse på regnskap og lønn med spesialister innen organisasjoner og stiftelser. Våre ansatte kjenner krav og utfordringer og kan tilby effektive og fleksible løsninger.

Finans og investering

Vi kombinerer høy kompetanse på regnskap og lønn med spesialister innen finans- og investeringsselskaper. Våre ansatte kjenner bransjens krav og utfordringer og kan tilby effektive og fleksible løsninger.

Informasjon og kommunikasjon

Felles for bransjen er at mange jobber er prosjektbasert, og dere er opptatt av timeføring og timefangst. Salg av timer, kunnskap og kompetanse er en stor inntektskilde, og videre vil lønn være den største kostnaden for selskapet.
Architecture73_466x466

KONSULENTBRANSJEN

Etter mange år med flere timeførende bedrifter på kundelisten har vi bistått de med effektivisering av økonomifunksjonen, samtidig som vi har opparbeidet oss god kompetanse på regnskap og lønn for konsulentbransjen.

Handel

Opplev en revolusjon i din handelsvirksomhets økonomiske styring med våre sømløse integrasjonsløsninger. Vi har god erfaring med integrasjoner mot ulike systemer og plattformer.

SJØMATNÆRINGEN

Vi har bygget opp et kompetansemiljø på vårt kontor i Bergen som spesialiserer seg inn mot sjømatnæringen.
Nature165_466x466
#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

CatalystOne

Som nordisk bedrift, fant vi ingen andre leverandører som kunne tilby Xledger-kompetanse i både Norge, Sverige og Danmark. Vi er svært fornøyde med å endelig ha fått en kompetent og trygg leverandør som har den lokale tilstedeværelsen vi har behov for

Lars Gunnar Pedersen
CFO

Internsikring

Med våre to kontaktpersoner fra Amesto, går alle prosesser knirkefritt. Enten det gjelder skatter og avgifter eller sykelønnsrapportering, er deres kunnskap og fagkompetanse upåklagelig.

Truls Arveschoug
Partner og økonomisk controller

Promis

- Amesto AccountHouse ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften.

Jørgen Petersen
Daglig leder og partner

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef

Trenger du hjelp til å forenkle forretningsdriften?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527