<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_1186 AAH NOV21 1920x607

#ASK MORE

Dette er Amesto AccountHouse.

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Vi er ca 300 ansatte i Norden med avdelingskontorer i Norge, Sverige og Danmark.

Simplifying Business

Om Amesto AccountHouse.

Hos oss kan du få både lønn, regnskap, HR og rådgivning på ett sted. Vi tilbyr løsninger til alt fra små bedrifter til store konsern og internasjonale selskaper. Alle våre ansatte har lang erfaring innen regnskap, lønn og økonomirådgiving.Vi har tilgang til en kompetansebase som gjør at vi kan løse komplekse oppdrag og tilføre verdi for våre kunder.

Dette, kombinert med sterkt fokus på teknologiutvikling og bruk av avanserte teknologiløsninger i vårt arbeid bidrar til at våre kunder effektivt kan konsentrere seg om egen kjernevirksomhet. Vi arbeider hver dag i lys av begrepene kvalitet, kompetanse og kommunikasjon!

VÅR KONSERNSJEF

Siri Nilssen.

Vi skal jobbe hardt for å forenkle og effektivisere våre kunders forretningsdrift. I Amesto kaller vi det Simplifying business.

Trenger du å komme i kontakt med noen i ledelsen – send gjerne en mail til vår konsernsjef Siri Nilssen. Hun kan også kontaktes på telefon: +47 918 41 457.

Trippel bunnlinje

Det er god business å tenke trippel bunnlinje - people, planet og profit. Det mener vi i Amesto. Vi velger å kalle det Corporate Social Value fordi vi ser verdien i den jobben vi gjør og det vi tilfører, både til våre selskap og til samfunnet vi opererer i.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8606

Karriere

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker innen regnskap, økonomi, lønn og HR. Medarbeidere som vil yte det lille ekstra for kundene og for sine kollegaer. Vi har en travel hverdag, men trivsel og miljø er viktig for oss alle.
Ariane Arild Jan Thor 466x466 IMG_4798

Eierne våre

«Vi er seriegründere, både barna og jeg. Hvert selskap er et nytt gründerprosjekt. Vi er ikke spekulanter, vi er utviklere og forvaltere. Vi bygger opp nye forretningsområder fra bunnen, eller kjøper opp og utvikler mindre selskaper med et langsiktig, bærekraftig perspektiv». Thor Spandow
Nature65_466x466

Norges 7. mest innovative virksomhet

Av Innovasjonsmagasinet Innomag, er vi kåret til et av Norges mest innovative selskap. For oss i Amesto handler innovasjon om mer enn bare å øke profitten. Vi jobber hardt for å inkludere både People- og Planet-dimensjonen i innovasjonsprosjektene vi gjør

Hva sier kundene våre?

Det viktigste er å ha fornøyde kunder, det er jo de vi lever av. Så derfor er det viktig å lytte til kundene og ha en god dialog med dem. Vi blir bedre av å bli utfordret og vårt mål er ha markedets beste kundereise.

Personvernerklæring

Angir retningslinjene og beskriver hvilke opplysninger vi samler inn om våre kunder og om besøkende på våre nettsider, hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene samt hvordan vi ivaretar våre kunders rettigheter.
Kvadratisk 466x466 windows-dOmKEVCg94s-unsplash

Likestillingsredegjørelse

Vi jobber for likestilling og mot diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuellorientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnlagene.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447

Vi sponser Team Rynkeby.

Team Rynkeby er et europeisk veldedighetsprosjekt som sykler til Paris for å skaffe penger til barn med kritiske sykdommer.

Dette er et viktig formål for oss i Amesto AccountHouse, og vi er veldig stolt av å være deres GOLD-sponsor. I 2023 donerte Team Rynkeby 108 millioner til organisasjoner som hjelper barn med kritisk sykdom. Pengene har som primært mål å støtte forskning på barnekreft. Les mer om Rynkeby her

NO-SPONSORBANNER-Gull-2024

 

 

 

Vi fulgte sjefen vår på vei til jobben en dag.

Ta følge med Siri til jobben.

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Vi kan hjelpe deg.