<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Regnskapsbyrå i Oslo

#SIMPLIFYING BUSINESS

Regnskapsfører i Oslo.

På jakt etter en autorisert regnskapsfører i Oslo. På vårt regnskapskontor hjelper vi bedrifter i ulike bransjer med regnskap, lønn, HR og økonomisk rådgiving.

På vårt regnskapsbyrå i Oslo er vi nærmere 150 medarbeidere som jobber med regnskap, rådgiving og lønnsadministrasjon. Dette er regnskapsførere, økonomi- og lønnskonsulenter med flere års erfaring og solid fagkompetanse.

Vi har autoriserte regnskapsfører og ISO-sertifiserte spesialister på lovverk knyttet til lønn og HR. Rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Våre autoriserte regnskapsførere tar jevnlig etterutdanning og er oppdatert på gjeldende lover og regler.

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med og leverer regnskapet til. På vårt regnskapsbyrå har vi dedikerte team som bistår ulike bransjer med økonomisk rådgiving. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere.

 

Hva din regnskapsfører i Oslo kan hjelpe deg med.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Våre regnskapsførere i Oslo tilbyr et bredt spekter av tjenester og rådgiving. De hjelper deg med innsikt og med å ta riktige beslutninger.

EN PARTNER FOR FREMTIDEN

NHO valgte Amesto.

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.

Regnskap og eiendomsforvaltning

Second Space.

Våre regnskapsførere, eiendomsforvaltere og lønnskonsulenter har et tett samarbeid med Second Space. De har store ambisjoner og trengte effektive tjenester og løsninger. Valget falt på Amesto og Xledger.

VEIEN VIDERE

Vår prosess.

1. KONTAKT OSS

Dersom du ønsker å starte en prosess med oss, fyller du ut kontaktskjemaet nedenfor.

Etter at du har fylt ut skjemaet vil vi kontakte deg så fort som mulig. Dette er for å få en bedre forståelse av nåsituasjonen, dine behov og planer om oppstart og eventuelt migrering til nye system. 

 

 

 

 

2. Kartlegging

Vi dykker dypere ned i hvordan din virksomhet jobber med regnskap og lønn, hvilke systemer benyttes, rutiner og rapporteringsbehov. Vi skal effektivisere dagens økonomifunksjon, gi deg bedre innsikt og løpende tilgang til nødvendige data.

Sammen vurderer vi også om det er nødvendig med bytte av ERP-system og andre for-systemer. Deretter presenterer vi et tilbud. Sammen blir vi enig om en prosjektplan, og datoer for implementering av tjenester og evt system.

3. Implementering

I denne fasen ser vi på hvordan dagens prosesser gjøres. Dagens økonomitjeneste må kanskje flyttes fra en annen regnskapsfører eller overtas fra en intern regnskapsavdeling. I denne prosessen jobber du tett sammen med våre konsulenter som setter opp evt. nye systemer og integrasjoner. Har du behov for tilpasning av rapporter eller skjermbilder - vi håndterer dette i fase 3. Vi sørger også for at alle tilganger kommer på plass, som f.eks. tilgang til bank og pensjonsportal. Er det behov for opplæring vil vi selvsagt bistå dere.

4. Oppstart og drift

Gjennom kartlegging og implementeringsfasen har vi blitt enig om dato for når vi overtar ansvaret for regnskap og/eller lønnsoppdraget.

I fase 4 vil våre operative regnskapsførere og konsulenter nå ta over driften av økonomitjenesten. Du vil få tildelt et dedikert team med regnskapsførere, konsulenter og rådgivere hos oss. Vi sørger for at teamet har kompetanse på din bransje og selskapsform. Sammen avklarer vi behovet for statusmøter og annen oppfølging. 

 

Vurderer dere outsourcing av bedriftens økonomifunksjon?

Prat med en regnskapsfører i Oslo.

Petter_kontakskjema

Petter Buran vil kontakte deg kort tid etter at du har sendt inn skjema.

Petter kan også treffes på telefon: + 47 906 88 495 .

Vår prismodell.

Våre kunder ønsker forutsigbare priser, derfor ønsker vi å minimere bruk av timefakturering. For vi mener at en prismodell som bygger på timepriser ikke gir insitament til effektivisering av oppdraget.

Vi skal utvikle våre kunders lønnsomhet gjennom verdifulle tjenester og løsninger, ikke gjennom lange timelister over utført arbeid. Det er årsaken til at vi opererer med en kombinasjon av fastpriser og stykkpris. 

Simplifying Business

I samme ERP-løsning.

Våre regnskapsførere har lang erfaring med ulike lønns- og regnskapssystem. Har du preferanser på et spesielt system, eller har dere allerede implementert et system som fungerer bra i deres bedrift setter vi på et team med riktig kompetanse og bakgrunn. De skybaserte løsningene gjør det enkelt for våre regnskapsførere og samarbeide med deg.  Ta en titt på våre systemer her >>

Her treffer du Amesto AccountHouse i Oslo.

Telefon: +47  922 03 214

Adresse: Smeltedigelen 1, 0195 Oslo

Mail: business@amesto.no

Åpningstider: Mandag - fredag kl 08:00 - 16:00

Smeltedigelen 1

 

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef

Troland Lakesoppdrett

Troland har brukt overgangstiden på å bli kjent med ny regnskapspartner, og få strømlinjeformet nye rutiner.

Ole Morten Troland
Deleier

BRØDRENE HJØNNEVÅG AS

Da Marit Hjønnevåg tok over driften av familiebedriften hadde hun store ambisjoner om vekst. Ganske tidlig innså hun at hun måtte outsource bedriftens økonomifunksjon.

Marit Hjønnevåg
Daglig leder

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

Dette er oss.

Vi er et nordisk økonomihus med kontorer også i København og Stockholm. Vi ble etablert i 2004 og er en del av Amesto Group konsernet. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Oslo holder til i moderne kontorlokaler i Kværnerbyen. 

Amesto Group, med sine 1000 ansatte, eiers av familien Spandows. Familiens mål er å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift, og de har et langsiktig og bærekraftig perspektiv på sine investeringer. 

Gratis guide

For å vite hva du bør tenke på i en fase med outsourcing har vi laget en guide med tips og råd. Våre regnskapsførere i Oslo har satt sammen nyttig informasjon om hva du må gå igjennom om du vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon til våre autoriserte regnskapsførere.