<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Regnskapsfører Oslo

#Simplifying business

Regnskapsfører i Oslo.

På jakt etter regnskapsfører i Oslo. På vårt regnskapskontor bistår vi små og store bedrifter med regnskap, lønn, HR og økonomisk rådgiving.

Regnskapsfører Oslo.

På vårt regnskapsbyrå i Oslo er vi nærmere 150 medarbeidere som jobber med regnskap, rådgiving og lønnsadministrasjon. Dette er regnskapsførere, økonomi- og lønnskonsulenter med flere års erfaring og solid fagkompetanse.

Vi har autoriserte regnskapsfører og ISO-sertifiserte spesialister på lovverk knyttet til lønn og HR. Rapportering, analyse, styrearbeid, økonomi- og virksomhetsstyring og oppstart av ny business er også tjenester vi bistår med.

Vi har små og store kunder som vi har et nært samarbeid med og leverer regnskapet til. På vårt regnskapsbyrå har vi dedikerte team som bistår ulike bransjer med økonomisk rådgiving. For oss er du ikke bare en klient, vi er partnere.

Hva din regnskapsfører i Oslo kan hjelpe deg med.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

EN PARTNER FOR FREMTIDEN.

NHO valgte Amesto.

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.

Regnskap og eiendomsforvaltning

Kvalitet og fagkompetanse.

Våre regnskapsførere, eiendomsforvaltere og lønnskonsulenter har et tett samarbeid med Second Space. De har store ambisjoner og trengte effektive tjenester og løsninger. Valget falt på Amesto og Xledger.

Hvorfor skal man outsource?

Når en kunde vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon går vi grundig til verks. Vi kartlegger alle prosesser knyttet til lønnsutbetalinger, regnskap, systemer og personell. Vi setter ned et spesialistteam med riktige regnskapsførere som kjenner bransjen og utfordringene du står ovenfor. Vi har kompetanse på ulike bransjer.

Gratis guide

For å vite hva du bør tenke på i en fase med outsourcing har vi laget en guide med tips og råd. Våre regnskapsførere i Oslo har satt sammen nyttig informasjon om hva du må gå igjennom om du vurderer å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon til våre autoriserte regnskapsførere. 

Regnskapskontor i Oslo.

Regnskapskontoret Amesto AccountHouse er et nordisk økonomihus med kontorer også i København og Stockholm. Vi ble etablert i 2004 og er en del av Amesto Group konsernet. Våre lønnskonsulenter og regnskapsførere i Oslo holder til i moderne kontorlokaler i Kværnerbyen. 

Amesto Group, med sine 1000 ansatte, eiers av familien Spandows. Familiens mål er å skape verdi ved å forenkle våre kunders forretningsdrift, og de har et langsiktig og bærekraftig perspektiv på sine investeringer. 

Eiendomsforvaltning

På vårt kontor i Oslo har vi et ledende kompetansemiljø på eiendomsøkonomi. Avdelingen består av 25 dyktige ansatte innenfor regnskap, kontraktsforvaltning og controlling. 

Med fokus på automatisering og digitalisering bidrar de til en trygg og effektiv forvaltning.

Regnskap for eiendomsbransjen

Eiendomsteamet kan bistå med hele eller deler av ditt regnskaps- og økonomiarbeid. Her er noen av feltene vi bistår eiendomsforvaltere med:

  • Økonomisk eiendomsforvaltning
  • Kontraktsforvaltning
  • Omsetningsbasert leie
  • Markedsføringsbidrag
  • Regnskap MVA
  • Justeringsregler
  • Fakturering og budsjettering
  • Fordringsadministrasjon
Kvadratisk 466x466 surface-ksAwrlBLDn8-unsplash-1

Regnskapsfører i samme system

Våre regnskapsførere har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Har du preferanser på et spesielt system, eller har dere allerede implementert et system som fungerer bra i deres bedrift setter vi på et team med riktig kompetanse og bakgrunn.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8606

Huskeliste til årsoppgjør

Våre regnskapsførere og konsulenter på lønn har laget en liste over alt som må gjøres i forbindelse med årsoppgjøret. For at din regnskapsfører skal kunne være effektiv og utarbeide årsregnskapet i henhold til lovverket, er det er del ting du må gjøre og ha klart. Her er huskelisten.
Kvadratisk nathan-dumlao-bZMAOvc5uCI-unsplash 466x466

Regnskap i fremtiden

Bransje er preget av endring og ny teknologi, og om noen år vil bransjen være helt endret. Tidkrevende rutiner blir borte og ny kundevennlig teknologi kommer. Vi beveger oss fra regnskapsfører til forretningsrådgiver. Les mer om hvordan vi ser for oss fremtiden.

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Fagkompetanse i regnskapsbyrå.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som autorisert regnskapsfører må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister med bred erfaring, som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan hjelper små og mellomstore bedrifter, og kan ta hele eller deler av jobben.

Kom i gang med bærekraftsrapportering

Bærekraftsrapporten presenterer et bilde av virksomhetens nå-situasjon, relevante bærekraftstemaer og synliggjør hvilke tiltak som må iverksettes for å forbedre prestasjonen både innen klima, miljø, sosiale -og økonomiske forhold. En bærekraftsrapport er derfor det viktigste styringsverktøyet en leder har for en systematisk tilnæring til bærekraftsarbeidet i sin virksomhet. Derfor sier vi at alt starter med en god bærekraftsrapport.

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

CatalystOne

Som nordisk bedrift, fant vi ingen andre leverandører som kunne tilby Xledger-kompetanse i både Norge, Sverige og Danmark. Vi er svært fornøyde med å endelig ha fått en kompetent og trygg leverandør som har den lokale tilstedeværelsen vi har behov for

Lars Gunnar Pedersen
CFO

Internsikring

Med våre to kontaktpersoner fra Amesto, går alle prosesser knirkefritt. Enten det gjelder skatter og avgifter eller sykelønnsrapportering, er deres kunnskap og fagkompetanse upåklagelig.

Truls Arveschoug
Partner og økonomisk controller

Promis

- Amesto AccountHouse ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften.

Jørgen Petersen
Daglig leder og partner

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef

Vurderer dere outsourcing av bedriftens økonomifunksjon?

Prat med en regnskapsfører i Oslo.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_9209