<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Maria_toppbanner

Regnskapstjenester fra A til Å.

Trenger du hjelp til regnskap, rådgiving og programvare. Da har du kommet til rett plass. 

Få hjelp av fagfolk

Regnskapstjenester.

Enten du vil ha full kontroll på alt som går inn eller ut av bedriften din, eller vil lene deg tilbake og vite at ditt regnskap er i trygge hender - vi har en regnskapstjeneste som er tilpasset ditt behov.

Lar du våre spesialister overta hele eller deler av regnskaps- og økonomiarbeidet kan du kutte de administrative kostnadene i bedriften. Når vi sitter så tett på regnskapet ditt kan vi gi deg gode råd, løpende.

REGNSKAPSTJENESTER SOM GIR DEG TRYGGHET OG KOMPETANSE

Vi er din partner.

For oss er du ikke bare en kunde, men en partner. Vi er opptatt av at dere skal lykkes og bli enda mer effektive. Å la våre fagfolk håndtere økonomien i bedriften din gir deg bl.a:

 • Trygghet og fleksibilitet
 • Skalerbare løsninger
 • Betydelige kostnadsbesparelser
 • Effektive økonomiløsninger
 • Spesialister på fag og bransje
 • Ingen bekymringer for sykdom eller perioder med mye å gjøre

HVORFOR SKAL JEG OUTSOURCE?

Regnskapstjenester som gjør deg effektiv.

Du slipper å bruke verdifull tid på alltid å være à jour med lover og regler. Du trenger ikke inngående kunnskap til momsregler, skatteregler, a-meldingen, refusjonsordninger og innberetningsfrister til offentlige myndigheter. Å kanskje det viktigste - du blir mer kostnadseffektiv på drift og frigjør tid du kan bruke til kjernevirksomheten.

SPAR PENGER PÅ Å OUTSOURCE

Vi markedets mest effektive økonomisystemer. Erfaring tilsier at virksomheter tjener på å outsource. Samarbeidet med en sterk outsourcingpartner gir virksomheten din tilgang på en unik faglig kompetanse, og teknologi som automatiserer prosessene. Våre spesialister kan ta over regnskap og lønn i tillegg til å fungere som økonomipartner.

SI HVA DU TRENGER OG VI TILPASSER OSS

Selv om vi er det største norskeide økonomihuset med over 2000 kunder i Norge, Sverige og Danmark tilpasser vi alltid våre tjenester til ditt behov. Våre tjenester er skalerbare og vi bistår de store og små. Vårt mål er å gjøre deg effektiv uavhengig om du lar oss ta deler av eller hele regnskapet ditt.

DITT EGET TEAM MED FAGFOLK

Hos oss får du hjelp av egne spesialistteam som kjenner din hverdag og dine utfordringer. Våre ansatte er alltid oppdatert på lover og regler og deler informasjon via en egen kunnskapsbase. Vi setter oss inn i din bransjes utfordringer og holder oss oppdatert på hva som skjer i næringslivet.

ØST ELLER VEST - LOKAL ELLER PÅ NETT

Vi har autoriserte regnskapsførere og rådgivere plassert i det ganske land. Om du foretrekker en lokal partner og team, eller om du velger å regnskapet på nett - vi tilpasser oss dine behov.

Små bedrifter

Vi tilbyr også raske og kostnadseffektive regnskapstjenester med sertifiserte rådgivere og regnskapsførere til de små bedriftene. Vi jobber i nettbaserte økonomiløsninger som enkelt gir deg oversikt og kontroll over økonomien i sanntid.

Regnskapssystem

Vi tilbyr komplette økonomi- og regnskapsløsninger som effektiviserer kundenes hverdag. I tillegg har vi lang erfaring med integrasjoner mellom våre egne og kunders systemer.

Årsregnskap

Alle regnskapspliktige selskaper skal årlig utarbeide og sende inn et årsregnskap til foretaksregisteret i Brønnøysund.

Vi kan hjelpe din bedrift med årsregnskapet, vi gjør det korrekt og til riktig frist.

Lokal tilhørighet

Vi har lokale regnskapsbyrå med faglig sterke regnskapsførere flere steder i landet, eksperter på regnskap og lønn. Kanskje trenger du hjelp til lønnskjøring eller bare et årsoppgjør. Vi tilpasser våre tjenester og syr sammen en pakke som passer deg. 

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

CatalystOne

Som nordisk bedrift, fant vi ingen andre leverandører som kunne tilby Xledger-kompetanse i både Norge, Sverige og Danmark. Vi er svært fornøyde med å endelig ha fått en kompetent og trygg leverandør som har den lokale tilstedeværelsen vi har behov for

Lars Gunnar Pedersen
CFO

Promis

- Amesto AccountHouse ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften.

Jørgen Petersen
Daglig leder og partner

Ferncliff

- Ferncliff og Amesto har inngått en langsiktig avtale som omfatter outsourcing av regnskapet med tilhørende prosesser. Tjeneste- leveransen er bygget rundt systemet Xledger som gir kunden full tilgang til alltid oppdatert informasjon, når kunden selv trenger det.

Yngve Gjethammer
CFO

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef

IKKE BARE KREDIT OG DEBET

Regnskapstjenester Oslo.

 • Bedriftsrådgiving
 • Likviditet og rapportering
 • Økonomiske analyser
 • Årsavslutning
 • Styrearbeid
 • Virksomhetsstyring
 • Budsjettering

Vurderer du outsourcing av bedriftens økonomifunksjon?

Last ned vår lønn- og regnskapsguide

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0450

 

Klar for effektivisering og besparelser?

Vi kan hjelpe deg.