<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_0745 AAH NOV21 1920x607

#Simplifying business

Din lokale regnskapsfører.

Samarbeid med regnskapsfører på et av våre kontorer. Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter gir deg ærlige råd og sammen skal vi effektivisere økonomifunksjonen i bedriften din.

Autorisert regnskapsfører nær deg.

På alle våre lokale regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, ISO-sertifiserte lønnskonsulenter og rådgivere med flere års erfaring. Solid fagkompetanse kombinert med markedets beste ERP-systemer og kompetanse gjør oss til moderne regnskapsbyrå med regnskapsførere som kan følge deg inn i fremtiden. Alle våre autoriserte regnskapsførere kan til enhver tid dokumentere tilstrekkelig etterutdanning.

REGNSKAPSFØRER BERGEN

Tlf.: + 47 922 03 214

O.J. Brochsgate 16A
5006 Bergen

Send oss mail

Regnskapsfører Oslo

Tlf.: +47 922 03 214

Smeltedigelen 1
0195 Oslo

Send oss mail

Regnskapsfører Drammen

Tlf.: +47 957 37 370

Sankt Halvardsgate 2B
3015 Drammen

Send oss mail

Regnskapsfører Ofoten

Tlf.: +47 76 92 70 00 

Kvitforsveien 17
8543 Kjeldebotn

Teknologiveien 10
8517 Narvik

Send oss mail

Regnskapsfører Sarpsborg

Tlf.: + 47 96 62 69 82

Råkilveien 1
1710 Sarpsborg

Send oss mail

REGNSKAPSFØRER STAVANGER

Tlf.: + 47 928 31 167

Koppholen 6
4313 Sandnes

Send oss mail

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8606

Regnskapsfører Tønsberg

Tlf.: + 47 33 00 37 37

Kilengaten 1
3117 Tønsberg

Send oss mail

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447

VÅRE REGNSKAPSFØRERE KAN HJELPE DEG

På alle våre regnskapskontor i Norge har vi flere rådgivere, autoriserte regnskapsfører og konsulenter på lønn som kan hjelpe deg med alt eller deler av bedriftens regnskap. Vi har erfaring med både store og små bedrifter, og håndterer alle bransjer. 

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Mange av våre regnskapsførere er autoriserte og noe som betyr at de holder seg oppdatert på lover, regler og krav til etterutdanning. Våre lønnsmedarbeidere er også ISO-sertifiserte.

FINN DIN REGNSKAPSFØRER

Våre regnskapsførere er spesialister på sitt fag, de er der for å bistå deg og din bedrift. Vi er stolte av vår fagkompetanse og vårt mål er å gjøre deg enda mer effektiv og gi deg innsikt i bedriftens økonomiske tilstand.

Ved hjelp av våre tallknusere og våre system analyserer vi bedriftens tall, slik at du i fremtiden kan ta korrekte beslutninger og gjøre de riktige investeringene.

HAR DU KONTORER I ANDRE NORDISKE LAND?

Regnskapsfører i Norden.

Våre erfarne fagfolk kan bistå med regnskap og lønn for firmaer med kontorer i andre nordiske land. Har du f.eks. ansatte i Sverige har vi også kunnskap om de svenske lover og regler. 

 

Våre regnskapstjenester

Fakturering, bokføring
Årsoppgjør
Elektronisk dokumentflyt
Likviditetsstyring
Virksomhetsstyring
Budsjettering
Regnskapsanalyse
Styrearbeid
Strategisk rådgiving
Rapportering
Analyse

Våre lønn og HR-tjenester

Lønnsberegning 
Rapporter og statistikk
Reiseregning og utlegg
Feriepenger
Rapportering NAV
Hjelp til oppfølging av pensjon
Lønns- og trekkoppgaver
Lønnsberedskap og lønnsgaranti
Pensjonsrådgiving
Vedlikehold og oppdatering av pensjonsavtale
Forsikringsrådgiving
Dialogmøter og oppfølgingsplan NAV
Utenlandsk arbeidskraft
Organisasjonsstruktur
Generelle HR-oppgaver

DO YOU NEED HELP WITH MANAGING YOUR OPERATIONS?

Amesto Global

Amesto Global’s network covers the majority of countries in Europe and North-America; where we are experts in efficiently establishing operational, holding and finance entities. We also provide comprehensive support services for these businesses, as required in each jurisdiction.

Regnskapsfører i samme system.

Alle regnskapsførere i Amesto AccountHouse har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Har du preferanser på et spesielt system, eller har dere allerede implementert et system som fungerer bra i deres bedrift setter vi på et team med riktig kompetanse og bakgrunn.  

Vi tilbyr også regnskapsprogrammer som passer best for din bedrift og drift.

Regnskap for din bransje.

Vi hjelper alle bransjer med regnskap og lønn - vi kan vårt fag. Men vi har i de siste årene uviklet spesielt god kompetanse for noen utvalgte bransjer som: eiendom, finans, organisasjon/forening, stiftelser, konsulenter og ikke minst innen sjømatnæringen. 

Mer om vår bransjer

Autorisert regnskapsfører.

Velger du et byrå til å føre regnskapet for din bedrift må det være et autorisert regnskapsbyrå eller en autorisert regnskapsfører. En autorisasjon gis av Finanstilsynet. Bruk av ekstern regnskapsfører skal meldes til Enhetsregisteret via Samordnet registermelding.

Tryggheten med å bruke en ekstern partner, som et større regnskapsbyrå, er tilgang til ressurser og oppdatert fagkompetanse. Her trenger du ikke tenke på at regnskapsmedarbeidere blir syke eller skal ha ferie, du har alltid ressursene tilgjengelig. Det samme gjelder oppdatering av fagkompetanse, lover og regler

Regnskapsførerloven.

Alle bedrifter som fører regnskap for andre må i følge Regnskapsførerloven være autorisert av Finanstilsynet. Amesto AccountHouse er autorisert og følger alle krav fra Finanstilsynet for å beholde autorisasjonen.

Last ned GUide

Hvorfor skal du outsource regnskap og lønn?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527