<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9143 AAH NOV21 1920x607

#Simplifying business

Lønnstjenester for alle bedrifter.

Alle tjenester innen lønn og HR. Lønnskjøring, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, HMS, pensjon. Sertifisert kompetanse og stort fagmiljø.

Lønnstjenester.

Riktig lønn til rett tid er en selvfølge hvis du ønsker fornøyde ansatte. Lønnsadministrasjon krever derimot vesentlig mer enn de fleste tror. Vi vet at det kan være krevende for bedriftsledere og økonomimedarbeidere å holde seg oppdatert på hvilke regler og satser som til enhver tid gjelder. Dette kan være sykelønnsordninger, tariffavtaler, pensjon og mye mer.

dette får du

Derfor bør du outsource.

Fagmiljø og trygghet

Du får tilgang på et stort fagmiljø med våre eksperter på lønn og HR. Vi har nærmere 40 sertifiserte lønnskonsulenter, alle oppdaterte på lover, regler og endringer som skjer innen fagfeltet.

Lønnen blir utbetalt i tide og du kan være trygg på at feriepengene kommer til avtalt tid. Hos oss får du et dedikert team med lønnskonsulenter som alltid er tilgjengelig for deg og dine ansatte.

Forutsigbar kostnad

Det er viktig med forutsigbarhet i kostnader, så derfor leverer vi tjenester basert på en kombinasjon av stykkpris per lønnslipp og timespriser. Denne løsningen passer bra for store og mellomstore bedrifter som ønsker trygghet, kvalitet og tilgang til vår kompetanse.

Vi gir deg også gode rapporter og innsikten som er nødvendig for å ta viktige avgjørelser. Vi er klare til å gi deg faglige råd om alt som er relatert til lønnsregnskapet. 

Teknologi og system

Et lønnssystem skal være effektivt og forenkle hverdagen. Våre fageksperter har opparbeidet seg en solid erfaring på ulike lønns- og HR-system. I tillegg har vi et eget implementeringsteam som står klar til å hjelpe deg med integrasjoner og systemvalg.Hjelp til lønnsfunksjonen.

Små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.

Store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

Lønn- og HR-system

Vi tilbyr flere lønn og HR-systemer med ulike funksjoner som gjør din hverdag mye enklere med automatiserte godkjenningsapper og effektive rutiner. Sjekk vår oversikt over hvilke lønn og HR-system vi jobber i.

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.

LØNNSBEREDSKAP - DIN BACKUPLØSNING PÅ LØNN

Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn. Vi kan rett og slett være din back-up.
Kvadratisk 466x466 daria-pimkina-SnfgiYqQKhI-unsplash

LØNNSGARANTI

Vi hjelper advokater og bostyrer med å håndtering av lønnsgaranti i forbindelse med konkurser.

Boregnskap

Amesto tar ansvaret for boregnskapet for å effektivisere hele bobehandlingen. Vi kjenner kravene og lovgivningen,
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447

Vurderer dere outsourcing?

La oss ta en prat.

Petter_kontakskjema

Petter Buran vil kontakte deg kort tid etter at du har sendt inn skjema.

Petter kan også treffes på telefon: + 47 906 88 495 .

Hva koster det å outsource lønna?

Det lønner seg.

Vil du ha forutsigbarhet og tilgjengelighet kan det være smart å sjekket ut våre priser på outsourcing av lønn. I tillegg til en kostnadseffektiv lønnsadministrasjon får du tilgang til en lønnsavdeling som er oppdatert på både fag og system. 

ISO-sertifisert.

Lønn er et fagfelt som krever spesialkompetanse og vi har et stort team med ISO-sertifiserte payroll-konsulenter som hjelper deg med en feilfri lønnskjøring. Vi vet hva som kreves for å få lønn til å fungere, uansett størrelse på bedrift, bransje eller spesialtilpasninger. Du kan være sikker på at lønnsadministrasjonen er i trygge hender hos oss. 

Hva koster en arbeidstaker?

Denne lønnskalkulatoren viser kostnadene som normalt påløper ved å ha en ansatt. Her får du hjelp til å regne ut hvor mye som må beregnes i sosiale avgifter, arbeidsgiveravgift og obligatorisk tjenestepensjon med mer.

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

Internsikring

Med våre to kontaktpersoner fra Amesto, går alle prosesser knirkefritt. Enten det gjelder skatter og avgifter eller sykelønnsrapportering, er deres kunnskap og fagkompetanse upåklagelig.

Truls Arveschoug
Partner og økonomisk controller

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef