<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_9143 AAH NOV21 1920x607

#Simplifying business

Lønnstjenester for alle bedrifter.

Alle tjenester innen lønn og HR. Lønnskjøring, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, HMS, pensjon. Sertifisert kompetanse og stort fagmiljø.

Lønnstjenester.

Våre spesialister kan overta alt fra lønnsutbetaling, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-melding, HMS og arbeidsgiveravgift til personaloppgaver. Vårt payroll-team vet hva som kreves for å få lønn til å fungere. De produserer nærmere 200 000 lønnsslipper i året, og vi investerer både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving for våre ansatte.

Å holde seg oppdatert på lønn- og HR faget kan være utfordrende og ikke minst tidkrevende. Det er mange gode grunner til å outsource lønnen til en ekstern partner. Tilgang til fagkompetanse og overholdelse av tidsfrister er bare to av dem.

Små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.

Store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

Nordisk lønn

Nordic Payroll består av spesialister med seniorkompetanse på lønnstjenester i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Vi kan svenske lønninger og danske lønninger. Som kunde på Nordisk lønn får du et dedikert team.

LØNNSBEREDSKAP - DIN BACKUPLØSNING PÅ LØNN

Lønnsberedskap er en tjeneste som reduserer sårbarheten i organisasjonen og sikrer at de ansatte får riktig lønn. Vi kan rett og slett være din back-up.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0306

LØNNSGARANTI

Vi hjelper advokater og bostyrer med å håndtering av lønnsgaranti i forbindelse med konkurser.

Boregnskap

Amesto tar ansvaret for boregnskapet for å effektivisere hele bobehandlingen. Vi kjenner kravene og lovgivningen,

HR-tjenester

Alle tjenester innen strategisk og administrativ HR får du hos oss. Vi har erfarne konsulenter som bistår bedriften din med alt fra ledertrening til pensjonsspørsmål.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447
Kvadratisk magnus-andersson-KAzgxInZXMo-unsplash 466x466

Korrekt utbetalinger

Vi har mange fagressurser å spille på, alltid noen som står klare til å hjelpe til. Hos oss er du trygg på at lønn og feriepenger blir utbetalt til rett tid, og etter alle lover og regler.
Kvadratisk etienne-boulanger-iYcuJQaVTvg-unsplash 466x466

Mindre sårbar

Du slipper å bekymre deg for at sensitive opplysninger skal komme på avveie, eller at dine ansatte i lønnsavdelingen blir syke. Vi holder oss oppdatert på lovverket og samtidig ivaretar lønn, sykefravær og andre personaloppgaver for dine ansatte.
Kvadratisk 466x466 lucrezia-carnelos-IMUwe-p1yqs-unsplash-1

Smarte løsninger

Vi har solid kompetanse i ulike lønnssystemer, så vi bistår med implementering av nytt verktøy eller vi hjelper deg i ditt nåværende system. Vi tilpasser oss bedriftens individuelle behov.

LA OSS TA EN GJENNOMGANG AV LØNNSRUTINENE DINE

Effektivisering.

Kjører du lønnsadministrasjonen selv eller er den outsourcet? La oss ta en benchmark på kostnadene dine. Det er alltid smart å ta en gjennomgang av rutinene og se hvor du kan effektivisere og redusere kostander.

Derfor bør du outsource lønn.

  • Mindre avhengig av nøkkelpersoner
  • Ingen bekymringer om teknisk oppdatering
  • Skreddersydd og skalerbart tilbud som kan endres etter behov
  • Reduserte lønnskostnader 
  • Du kan være trygg på at ansatte får riktig lønn til avtalt tid
  • Tilgang på webbaserte løsninger som effektiviserer arbeidsflyten 

DO YOU NEED HELP WITH MANAGING YOUR OPERATIONS?

Amesto Global.

Amesto Global’s network covers the majority of countries in Europe and North-America; where we are experts in efficiently establishing operational, holding and finance entities. We also provide comprehensive support services for these businesses, as required in each jurisdiction.

LEVERER HR-SYSTEM SOM FORBEDRER HR- OG LEDELSESPROSESSER.

CatalystOne .

CatalystOne er en av Nordens ledende leverandører av HR-system som gir systemstøtte til bl.a. Core HR og masterdata, ferie og fravær, lønnsjustering, performance management, kompetanse og talentutvikling.

Klar for å effektivisere bedriftens lønnsfunksjon?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!