<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

technology14_2120x670.jpg

Velkommen til MyAmesto.

Alt du trenger for samhandling på ett sted!

Velkommen til vårt ressurssenter. Her finner du blant annet nyheter og informasjon om systemoppdateringer (release) status, support og sikkerhet. Fordi vi er et nordisk konsern og har internasjonale kunder er informasjonen på ressurssenteret på engelsk. 

Som kunde får du tilsendt informasjon om hvordan du kommer i gang med portalen. Du vil også få tilsendt innloggingsinformasjon. Som innlogget kan du sjekke status på dine saker og kommunisere direkte med oss. Enkelt og effektivt!

Dette er MyAmesto

I denne filmen tar vi deg igjennom de viktigste funksjonene i MyAmesto. Bruk 3 minutter av din tid på å sette deg inn i hvorfor det er så viktig at dialogen mellom oss skjer via vår kundeportal.

SYSTEMOPPDATERINGER

Her vil du finne alle systemoppdateringer (releases) til kundeportalen MyAmesto. For å skape en enda bedre kundeopplevelse utvikler vi nye funksjoner fortløpende fremover. Disse er basert på innspill fra både kunder og ansatte. Følg med!

System status

Her finner du status på systemet og om det er noe feil knyttet til pålogging eller andre utfordringer vi har støtt på.

SUPPORT

Ønsker du å rapportere feilmeding, eller har andre systemhenvendelser fyller du inn skjema på siden her. Alle saker får et eget supportnummer og blir tatt hånd om av systemansvarlige. Vær oppmerksom på at denne kommunikasjonskanalen ikke bør brukes til å sende sensitiv eller konfidensiell informasjon.

FAQ

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål fra våre kunder. Lurer du på noe annet innenfor lønn, HR eller regnskap kontakter du Amesto teamet ditt. Har du tekniske spørsmål som du ikke finner svar på bruker du skjemaet på support siden.

OPPLÆRINGSVIDEOER

Under "Training" finner du en rekke opplæringsvideoer til hvordan du kan komme i gang med kundeportalen MyAmesto. Her kan du også se hvordan du logger inn, finner dokumenter, saker etc.

SIKKERHET OG TRUST

Her kan du lese mer om spesifikke sikkerhetstiltak på kundeportalen MyAmesto. For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger om oss som tjenesteleverandør.

EN STYREPORTAL SOM HJELPER DEG Å ORGANISERE STYREMØTER.

Amesto Boardroom.

Styreportalen gir deg full kontroll over alle dokumenter, innkallinger, og er den perfekte samhandlingsportal for hele styret og bedriftens ledelse. Her er alt samlet på en felles plattform, brukervennlig og oversiktlig. 

REGNSKAPSROBOTEN SEMINE ER HER

Morgendagens regnskapsløsning.

Er du en innovativ leder som vil effektivisere og gjøre besparelser? Da er Semine svaret, for hun er morgendagens regnskapsløsning. Semine er en regnskapsrobot som bruker maskinlæring og kunstig intelligens til å strukturere og standardisere data i en inngående faktura. Semine er banebrytende i sitt slag, og resultatet er langt høyere automatiseringsgrad.

GODE RÅD OG TJENESTER SOM VIL KUNNE HJELPE DEG NÅ

#goderådergratis

Vi har samlet alle våre beste råd på ett sted for å hjelpe deg å finne gode løsninger på utfordringer du måtte ha mens korona-epidemien pågår. Her finner du alt fra de siste endringene i permitterings- og dagpengeregelverket til gode råd og hjelpetiltak for å bedre likviditeten.