MyAmesto kundeportal

Simplifying business

Velkommen til MyAmesto.

 

 

Logg inn MyAmesto

 

Simplifying business

Velkommen til MyAmesto.

 

 

Logg inn MyAmesto

 

Alt du trenger for samhandling på ett sted!

Velkommen til vårt ressurssenter. Her finner du blant annet nyheter og informasjon om systemoppdateringer (release) status, support og sikkerhet. Fordi vi er et nordisk konsern og har internasjonale kunder er informasjonen på ressurssenteret på engelsk. 

Som kunde får du tilsendt informasjon om hvordan du kommer i gang med portalen. Du vil også få tilsendt innloggingsinformasjon. Som innlogget kan du sjekke status på dine saker og kommunisere direkte med oss. Enkelt og effektivt!

Logg inn MyAmesto

Dette er MyAmesto

I denne filmen tar vi deg igjennom de viktigste funksjonene i MyAmesto. Bruk 3 minutter av din tid på å sette deg inn i hvorfor det er så viktig at dialogen mellom oss skjer via vår kundeportal.

Systemoppdateringer

Her vil du finne alle systemoppdateringer (releases) til kundeportalen MyAmesto. For å skape en enda bedre kundeopplevelse utvikler vi nye funksjoner fortløpende fremover. Disse er basert på innspill fra både kunder og ansatte. Følg med!

Se siste release
 

Support

Ønsker du å rapportere feilmeding, eller har andre systemhenvendelser fyller du inn skjema på siden her. Alle saker får et eget supportnummer og blir tatt hånd om av systemansvarlige. Vær oppmerksom på at denne kommunikasjonskanalen ikke bør brukes til å sende sensitiv eller konfidensiell informasjon.

Til support

FAQ

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål fra våre kunder. Lurer du på noe annet innenfor lønn, HR eller regnskap kontakter du Amesto teamet ditt. Har du tekniske spørsmål som du ikke finner svar på bruker du skjemaet på support siden. 

Sjekk FAQ

Opplæringsvideoer

Under "Training" finner du en rekke opplæringsvideoer til hvordan du kan komme i gang med kundeportalen MyAmesto. Her kan du også se hvordan du logger inn, finner dokumenter, saker etc.

Se opplæringsvideoer

Sikkerhet og Trust

Her kan du lese mer om spesifikke sikkerhetstiltak på kundeportalen MyAmesto. For å sikre at vi leverer teknologi og tjenester som våre kunder kan stole på, har vi etablert Amesto Trust Center. Målet er å gi deg som kunde all den informasjonen du trenger om oss som tjenesteleverandør. 

Mer om sikkerhet

Logg inn MyAmesto

Logg inn


Support

Ønsker du å rapportere feilmeding, eller har du andre systemhenvendelser?


FAQ

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål fra våre kunder.


Release Notes

Se siste systemoppdatering i kundeportalen MyAmesto.