<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Eiendom_1 2120x670_mørk

DIREKTØR I MELK.NO, IDA BERG HAUGE:

- Det er samarbeidet med kontaktpersonene som er avgjørende.

ET NÆRT SAMARBEID MED FAGFOLKENE.

Opplysningskontoret for Meieriprodukter.

Allerede ved oppstart valgte de å outsource regnskaps- og lønnstjenesten til en ekstern partner. Det har direktør i selskapet, Ida Berg Hauge, aldri angret på.

Kontaktpersonene er avgjørende.

Som med alle våre eksterne partnere er det samarbeidet med kontaktpersonene som er helt avgjørende. Vi startet hos et lite regnskapsbyrå som etter hvert ble fusjonert inn hos Amesto AccountHouse og ble værende der fordi vi har hatt dyktige medarbeidere med stor faglig kompetanse. Nøyaktighet og serviceinnstilling er svært viktig. Dessuten opplever vi at Amesto har tilgang til interne ressurser utover kjernekompetansen hvis det skulle være behov for det, sier Hauge.

Etter mange år som partnere har det blitt et nært og godt samarbeid, og Amesto har god kjennskap til driften deres.

Amesto AccountHouse har de siste årene utviklet seg mye på digitalisering og sammen jobber vi kontinuerlig med å automatisere og effektivisere tjenestene.

Økende grad av digitalisering gjør at vi har kommet en lang vei. Tiden da mapper med bilag ble hentet med bud er definitivt over for lengst. Ved å sette ut regnskap- og lønnstjenester til et så stort regnskapsbyrå har Amesto AccountHouse ulike ressurser de stiller til rådighet. Vårt kundeteam sørger for at vi ikke opplever å være «liten kunde i et stort byrå», legger Hauge til.

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn, avslutter en fornøyd Hauge.

Direktør i melk.no, Ida Berg Hauge

melk.no

Melk.no eller Opplysningskontoret for Meieriprodukter har som oppgave å bidra til økt forbruk av norske meieriprodukter på vegne av den norske melkebonden. De formidler kunnskap om kosthold og ernæring og inspirerer til bruk samt bidrar med matvarekunnskap gjennom betalte, fortjente og egne kanaler mot både forbruker og utvalgte samfunnsmiljøer. 

De gjennomfører mange ulike aktiviteter inkludert informasjonskampanjer, undervisning, utarbeider artikler og oppskrifter på nettsiden samt arrangerer mange foredrag og seminarer. Selskapet startet opp i 2004 og teller i dag 9 ansatte.