<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_0745 AAH NOV21 1920x607

Nordisk regnskap.

Når du outsourcer regnskapsproduksjonen til Amesto AccountHouse får du en unik nordisk skybasert regnskapsløsning. Du får en effektiv felles nordisk rapportering på tvers av landegrensene med kun én Key Account Manager du forholder deg til. Vi forenkler din nordiske forretningsdrift.

Simplifying Business

Nordisk regnskapstjenester.

Vi hjelper store og små nordiske bedrifter med effektivisering i form av outsourcing av regnskap og lønn. Vi håndterer bl.a regnskap, lønn, rådgiving og rapportering. Med flere avdelinger i de nordiske landene har vi god kjennskap til lokale lover og regler.

Nordic accounting.

Produksjon foregår i de respektive land, og leveres av våre egne ansatte, ikke via en tredje part. Det betyr at du får en sikrere leveranse av høyere kvalitet. Fordi spesialistene sitter i hvert enkelt land er vi til enhver tid oppdatert på lover og regler som er gjeldende i hvert land, og du kan være sikker på at din bedrift til enhver tid er i samsvar med lokalt regelverk.

Bitte_466_IMG_9209_1920

regnskap

Over lang tid har vi utarbeidet verktøy som effektivisering og anerkjente kontrollrutiner, og har lang erfaring med nordisk produksjon av regnskap. Vi har inngående kjennskap til lokale lover og regler.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0447

rådgiving

Det kan være utfordrende å operere i flere markeder. Med vår nordiske kunnskap leverer vi ikke bare regnskapet ditt. Du får også en trygghet i at rådgiverne våre bistår deg løpende og ved behov.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8700

Rapportering

Fordi vi vet at kontroll er viktig får du felles rapportering, på tvers av landegrenser. Du får rapportering i felles valuta, drilldown, innsikt og analyse, og oversiktlige rapporter slik at du har full kontroll.

Skybasert nordisk systemløsning

Amesto AccountHouse leverer tjenester på de to ledende skybaserte regnskapsprogrammene i markedet: Visma og Xledger. Dette er komplette standardløsninger som kan tilpasses hver enkelt kundes behov.

Vi har også lang erfaring med integrasjoner mellom våre egne produksjonssystemer og våre kunders støttesystemer. Når du har kontorer i forskjellige land er det langt enklere å jobbe i ett system – sammen finner vi beste løsning for deg.

Nordisk shared services center

Uansett om du trenger nytt forretningssystem, nye medarbeidere eller hjelp til regnskap, lønn og HR får du det hos oss. Vi er en one-stop-shop og hos oss får du alt du trenger av bistand til å drive forretningsvirksomhet i Norden.

Small heading text

Lønn til ansatte i andre nordiske land.

Vi hjelper også firmaer med lønnsproduksjon på tvers av landegrensene. Som kunde får du tilgang til spesialister med seniorkompetanse på lønn i Norge, Sverige, Danmark og Finland.

REGNSKAPSFØRERE I XLEDGER

Xledger er et av markedets ledende skybaserte ERP-system. Det er skalerbart og funksjonsrikt økonomisystem som gir oss mulihgeten til å jobbe i samme system som våre kunder. Amesto er nå en av Xledger største partnere og vi har et eget team med erfarne og faglige dyktige systemkonsulenter som utelukkende jobber med Xledger-integrasjoner mot våre kunder.  

XLEDGER - SKALERBART SYSTEM I SKYEN.

Økonomisystemet kan tilpasses den enkelte kundes behov og sammen med Xledger skreddersyr vi en løsning som passer deg. Det beste er at du kan jobbe i samme system som din regnskapsfører og at du alltid har tilgang til oppdaterte nøkkeltall. 

Trenger dere en nordisk partner på lønn og regnskap?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0306