<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Regnskap forside

#Simplifying business

Regnskap og økonomi.

Alle våre tjenester innen regnskap, rådgiving og programvare.

 

Regnskap tilpasset dine behov.

Hva om våre fageksperter på regnskap og økonomi tar ansvaret for den løpende regnskapsføringen i din bedrift? Så kan du fokusere på egen kjernevirksomhet. Vi skal gi deg råd og engasjement, og sammen skal vi sørge for full kontroll på din bedriftens økonomi.

Spekteret er stort, men vi tilpasser oss selvsagt dine behov. Vi har stor kompetanse på valg og implementering av system og integrasjoner.

Regnskapstjenester

Regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter. Vi håndterer alt fra bokføring til årsoppgjør. Du bestemmer om vi skal ta alt eller deler av regnskapet.

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.

Din regnskapsfører

Samarbeid med regnskapsfører på et av våre kontorer. Våre regnskapsførere hjelper store og små selskaper i hele landet.

Klimaregnskap

Klimaregnskap for små og mellomstore bedrifter. Vi hjelper deg med klimarapportering.
Kvadratisk 466x466 harris-vo-4xs7jk6M0L0-unsplash

Små bedrifter

Regnskap for små bedrifter til en rimelig pris. Passer for bedrifter med 0 -10 ansatte. Vi effektiviserer og automatiserer driften din. Vi hjelper deg å drive egen virksomhet.

Bransjer

Med vår kompetanse innen lønn, regnskap og økonomi kan vi hjelpe alle bransjer, små og store bedrifter.

Nordisk regnskap

Har du kontorer i flere nordiske land? Vi kan hjelpe deg med regnskapet i alle Nordiske land. Vi dedikerer et Nordic accounting team som følger selskapet på tvers av landegrensene og hjelper til med regnskap i Sverige, Danmark, Finland og Norge.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8945

Semine er morgendagens regnskap.

Er du en innovativ leder som vil effektivisere og gjøre besparelser? Da er Semine svaret, for hun er morgendagens regnskapsløsning. Semine er en regnskapsrobot som bruker maskinlæring og kunstig intelligens til å strukturere og standardisere data i en inngående faktura. Semine er banebrytende i sitt slag, og resultatet er langt høyere automatiseringsgrad.

Våre regnskapssystem

Regnskap i samme system.

Alle regnskapsførere i Amesto AccountHouse har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Har du preferanser på et spesielt system, eller har dere allerede implementert et system som fungerer bra i deres bedrift setter vi på et team med riktig kompetanse og bakgrunn.  

Vi tilbyr også regnskapsprogrammer som passer best for din bedrift og drift.

Global accounting

We work to ensure your international financial operations are managed efficiently and your financial reporting is transparent, up-to-date and accurate.

CORPERATE SERVICES

We help you with everything you need to start up in Norway. These are often tasks that are time consuming if you are unfamiliar with the scope and therefore it is easy to be uncertain

Hva vi tilbyr innen regnskap.

 • Fakturering, bokføring
 • Årsoppgjør
 • Elektronisk dokumentflyt
 • Likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Budsjettering
 • Regnskapsanalyse
 • Styrearbeid
 • Strategisk rådgiving
 • Rapportering
 • Analyse

Last ned guide

Hvorfor outsource regnskapet?

Fordi vi har fagkompetanse og kan lovverket. Vi har et stort fagmiljø og har spesialkunnskap om flere bransjer. Ønsker du å effektivisere driften, samt tilgang til verdifulle råd - ja da er regnskapstjenestene i Amesto noe for deg og din bedrift.

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527

 

#ASKMORE

Hva sier kundene våre?

Assets Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.

 

Henrik Melle
Finansdirektør

NHO

 Vi valgte Amesto fordi de presenterte en god mix av ny teknologi, et solid leveranseapparat og en fornuftig prismodell.

 

Arne Braathen Thyholdt
Økonomisjef

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. 

Isak Larsson
Daglig leder

Klaveness Marine

En solid og stor aktør, som ikke bare gir oss de riktige verktøyene, men også trygghet, kunnskap og oppfølging.

 

Asgeir Elvebakk
Økonomisjef

Aaby Marine AS

Vi trengte en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle våre rutiner og regnskapssystemer. 

Jørgen Haga
Daglig leder

CatalystOne

Som nordisk bedrift, fant vi ingen andre leverandører som kunne tilby Xledger-kompetanse i både Norge, Sverige og Danmark. Vi er svært fornøyde med å endelig ha fått en kompetent og trygg leverandør som har den lokale tilstedeværelsen vi har behov for

Lars Gunnar Pedersen
CFO

Internsikring

Med våre to kontaktpersoner fra Amesto, går alle prosesser knirkefritt. Enten det gjelder skatter og avgifter eller sykelønnsrapportering, er deres kunnskap og fagkompetanse upåklagelig.

Truls Arveschoug
Partner og økonomisk controller

Promis

- Amesto AccountHouse ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften.

Jørgen Petersen
Daglig leder og partner

Union

– Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis VEK til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Lars Even Moe
Partner Union Eiendomskapital

Opplysningskontoret for meieriprodukter

Skulle andre selskaper få tilgang til de gode fagpersonene som vi samarbeider med vil jeg ikke nøle med å anbefale Amesto AccountHouse til andre interesseorganisasjoner som skulle trenger hjelp til regnskap og lønn.

Ida Berg Hauge
Direktør

Møller Synergi

- Jeg vil absolutt anbefale Amesto AccountHouse Drammen til andre. Vi har sett en profesjonalitet, en fagkunnskap og en evne til å sette seg inn i vår organisasjon og våre rutiner som har vært imponerende.

Marianne Schumann
Daglig leder

NORSK FYSIOTERAPEUTFORBUND

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

Karoline Kyhring Moberget
Regnskapssjef

Klar for å effektivisere bedriftens lønnsfunksjon?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!