<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

nature34_2120x670-1

Promis.

Effektiv økonomistyring.

”De ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften!” Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.

Ledelsen i selskapet trengte en skybasert økonomiløsning og var spesielt interessert i Xledger som Amesto AccountHouse tilbød. Etter en kort prosess i 2010 kjørte Amesto AccountHouse en rask implementeringsprosess for sin nye oppdragsgiver.

– Vi visste veldig godt hva vi ønsket oss av løsningen, og at vi ville outsource både regnskap og lønn. I tillegg ville vi ha to dedikerte kontaktpersoner som kunne håndtere alle våre spesielle krav - og det fikk vi. Amesto AccountHouse har hele tiden fungert som selskapets økonomi- og lønnsavdeling. Den eneste kontakten de har med Promis er med meg som daglig leder. To trinns godkjenningsprosess er implementert - så enkelt som mulig for begge parter, forteller Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.

EFFEKTIV ØKONOMISTYRING

Petersen er tydelig på at han har fokus på optimal utvikling og effektivitet i samarbeidet, og ser på Amesto AccountHouse som et selskap han kan stole fullt og fast på. Han mener de hjelper ham med mer effektiv økonomistyring, som igjen gir ham som daglig leder full kontroll.

– De har bistått meg med bedre rutiner og bygget opp et rapportsystem som gir mer innsikt og mindre manuelt arbeid for meg. Dermed kan jeg bruke det meste av tiden min på egen virksomhet og ha fokus på det jeg skal. Men de vet at jeg stiller meget strenge krav til nøyaktig leveranser. Derfor har jeg også kunnet utvide samarbeidet med Amesto AccountHouse i forbindelse med etablering av vårt nye søsterselskap.

Han mener at noe av suksessen også kan tilskrives meget tett og god kommunikasjon, og at nettopp dette er sentralt i et godt kunde-leverandørforhold.

– De er veldig ”på”, noe som jeg liker veldig bra, for det er jeg selv også, og servicen er førsteklasses. Ringer jeg om kvelden, håndterer de det jeg ber om. Den tette kommunikasjonen er jo spesielt viktig ved månedsavslutning og gjør at jeg slipper å stresse, forteller Petersen.

UAKTUELT Å BYTTE LEVERANDØR

Han roser Amesto AccountHouse for høy kompetanse, både faglig og teknologisk. Resultatet av det gode samarbeidet er at oppdragsgiveren mener alt går veldig bra - både på lønn og regnskap. Han har rett og slett ingen ting å utsette på Amesto-folkene.

– Det hender jo at jeg stiller spørsmål, men det rekker aldri å bli noe problem - for jeg får gehør for mine synspunkter. Denne gjengen har forenklet driften av Promis og de har dessuten

en imponerende holdning til å lære og levere på beste måte. Det vesentlige er at Amesto AccountHouse er en solid leverandør av økonomitjenester som tilpasser seg og er effektive i hverdagen. Derfor er det helt uaktuelt å bytte leverandør, og derfor har det også vært lett for meg å anbefale dem til andre, avslutter han.

Fakta om Promis.

Promis er Norges ledende konsulentselskap innen styring og ledelse av IKT- og omstillingsprosjekter. Selskapet ble etablert i 1997, er eid av de ansatte og har ca. 30 dyktige konsulenter med lang erfaring fra oppdrag både for privat næringsliv og offentlig sektor. 

promislogo

JØRGEN PETERSEN, DAGLIG LEDER OG PARTNER I PROMIS

"Det hender jo at jeg stiller spørsmål, men det rekker aldri å bli noe problem - for jeg får gehør for mine synspunkter. Denne gjengen har forenklet driften av Promis og de har dessuten imponerende holdning til å lære og levere på beste måte."