Nordisk lønn.

I Amesto er vi spesialister på lønnsadministrasjon på tvers av de nordiske landegrensene. Lønn er et spesialfelt, med et lovverk som er i stadig endring. Ekstra mange lover og regler man skal forholde deg til dersom virksomheten opererer på tvers av landegrenser. 

Kontakt oss i dag

Nordisk lønnsproduksjon.

Er ditt selskap representert i Norge, Sverige, Danmark eller Finland? Ønsker du å forholde seg til én samarbeidspartner på lønn i Norden? Vi tilbyr trygghet, kontroll og fleksibilitet med vår tjeneste, Nordic Payroll.

Gjennom én samarbeidspartner på lønn i Norden får du bedre kontroll, reduserte kostnader, tilpassede systemer og effektive prosesser. I tillegg til å være fagperson på norsk lønn har vi inngående kjennskap til svenske og danske lønninger. Slik kan du alltid kan være trygg på at lokale lover og regler etterleves.

Én key-account

Vår nordiske payroll-løsning er basert på en enkel og løsningsorientert kommunikasjonsmodell. Du kan velge om du vil ha én kontaktperson for alle land eller én kontaktperson i hvert av landene. Uansett hva du velger følger lønnsteamet selskapet på tvers av landegrensene. Lokal kunnskap sikrer trygghet i leveransen.

Mindre administrasjon

Om du ønsker, tar vi oss av kommunikasjon direkte med dine medarbeidere, slik at du kan redusere administrasjonsarbeidet. Våre lønnsspesialister rundt omkring i Norden legger vekt på å dele kompetanse og kommuniserer tett for å sikre at vi alltid skal kunne stå klar til å hjelpe deg med rådgivning på dine lønnsrelaterte spørsmål.

Trygghet og kontroll

I Amesto tar vi personvern på alvor og bruker et egnet program for sikker dokumentutveksling. På denne måten er det kun den ansvarlige og det tilknyttede lønnsteamet som får tilgang til lønnsdata og håndterer oppgavene. Lønnsdata oppbevares sikkert, er tilgjengelig kun for de som trenger det, og skjult for alle andre. Fordi vi vet at kontroll er viktig tilbyr vi rapporteringspakker tilpasset din bedrift.

Skreddersydde rapporter

Lønn kan enkelt produseres i Norge, og rapporteres til og fra andre deler i verden. Systemene vi bruker kan levere rapporter i henhold til de spesifikasjoner du måtte ha, slik at en felles nordisk rapportering blir så enkel som mulig. Med andre ord har du full kontroll til enhver tid.    

 

Fleksibilitet

Vår skybaserte løsning effektiviserer arbeidsflyten internt, samt samhandlingen mellom oss og deg. Men du er ikke nødt til å velge våre løsninger da våre konsulenter har kompetanse innen de fleste lønnssystemer.

Om lønnsansvarlig blir syk

Vi kan tilby en backup løsning for lønnsproduksjon ved sykdom eller andre uforutsette hendelser. Lønnstjenesten er et abonnement med ulike prismodeller.

Les mer om Amesto Lønnsberedskap

Vi er sertifisert

Vi investerer både tid og penger i kontinuerlig kompetanseheving for våre ansatte, slik at de holder seg oppdatert på lønnsfaget. Trygghet, effektivitet, kvalitet og kunnskap er det vi jobber etter hver eneste dag. Amesto  payroll har vært ISO 9001 sertifiserte siden 2011.

Spørsmål om våre Lønns- og HR-tjenester? #askmore

Ta kontakt for en uforpliktet prat

Kontakt meg