<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 1920x607 Anton IMG_7114

Sett ut lønnen - det lønner seg!

FÅ TRYGGHET, FAGKOMPETANSE OG TEKNOLOGI 

Pris for å outsource lønn og HR.

Lønn er en typisk oppgave som IKKE nødvendigvis må håndteres internt i bedriften. Setter du ut lønnen til en ekstern og profesjonell partner vil du ikke bare spare kostnader, men du vil også få tilgang på et fagmiljø som er oppdatert på lover og regler, skybaserte løsninger og automatisering. Gjør noen smarte valg - invester i vår ekspertise og spar penger!

0-10

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 250,-

11-50

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 175,-

51-100

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 165,-

101-300

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 153,-

300-500

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 130,-

501-3000+

Ansatte


  • Pris pr ansatt pr mnd

Fra 115,-

3 gode grunner til hvorfor du bør outsource lønn og HR.

Du sparer penger

Vi kan garantere at din bedrift vil få lavere kostnader for lønnsproduksjon ved å outsource denne oppgaven til våre fagspesialister. Vi vet hvor skoen trykker og kan gi deg besparelser og effektivisering.

Hvordan kan vi være så påståelig? Sjekk ut vår oversikt over hvilke kostnader som må inkluderes i lønnsproduksjonen i bedriften din.


Tilgang til fagkunnskap

Lønnsfaget krever kontinuerlig kompetanseheving for å overholde og ivareta nye lover og regler. Det i seg selv er både tids- og kostnadskrevende. Og om du tenker det vil komme forenklinger fremover må vi dessverre skuffe deg. Lovverket blir stadig mer komplisert. Mye skal hensyntas, både nasjonalt og internasjonalt.

I tillegg kommer alt knyttet til sikkerhet, og ikke minst at alle dine data er lagret i henhold til GDPR. Fagområde er STORT. 

Oppdatert på teknologi

Det sier seg selv, lønnen må komme til korrekt tid. Alt må bare funke. Så i tillegg til fagkompetanse på feriepenger, pensjon og oppfølging av sykepenger kreves det god systemkunnskap - man må være litt teknisk rett og slett. Det må investeres i system, medarbeidere trenger kursing og kompetanseutvikling, og programvaren må oppgraderes for å tilfredsstille seneste regelendringer. Og hva med rapportering? Får du de analysene du trenger til styremøte?

Petter_kontakskjema

PETTER BURAN, SALGSDIREKTØR

La oss ta en prat!

Tenk å få tilgang på nærmere 50 spesialister som kan alt fra tariff-lønn, feriepenger, sykepenger, reiseregninger, A-melding, HMS og arbeidsgiveravgift til personaloppgaver. For ikke å snakke om våre konsulenter på system og integrasjoner. Bra ikke sant? Vi vet hva som kreves for å få en kostnadseffektiv lønnsadministrasjon. 

Fyll inn skjema og jeg kontakter deg

HVA KOSTER EN ANSATT?

Sjekk vår lønnskalkulator.