<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

human rigths_2120

Åpenhetsloven.

Åpenhetsloven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i produksjon av varer og levering av tjenester. Den skal også sikre allmennhetens tilgang til informasjon.

Hvordan etterlever vi åpenhetsloven?

Amesto AccountHouse styres etter trippel bunnlinje: people, planet og profit. Sosial bærekraft er gjennom dette en integrert del av kulturen og våre ledelsessystemer. Vår visjon: Life is now, work somewhere awesome gir en tydelig føring på at vi er svært opptatt av å ivareta våre ansatte når det gjelder et godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter.

Det samme gjelder for våre leverandører og samarbeidspartnere. Det er en forutsetning at disse er tilsvarende opptatt av å ivareta menneskerettigheter og anstendig arbeidsforhold i sine verdikjeder. Last ned vår rapport for aktsomhetsvurdering under.

Åpenhetsloven

Trenger du hjelp til å håndtere åpenhetsloven?

Vi har gjort det enkelt for bedrifter å komme i gang med bærekraftsarbeidet. Amesto Footprint har utviklet en digital løsning som sikrer en effektiv prosess.

Les mer og ta testen for å se om du blir truffet av Åpenhetsloven.