Hva sier våre kunder om oss?

Hva sier våre kunder

Kundereferanser.

Hva sier våre kunder

Kundereferanser.

Kundereferanser - Hva sier våre kunder?

I dag har vi over 2000 kunder i Norden, små og store. For noen håndterer vi lønn, for andre regnskapet. Vi har også totalkunder som har valgt oss som sin partner på økonomi, lønn og HR. Om du velger det ene eller det andre, vi tilpasser oss dine behov. 

Vi har pratet med med noen av kundene våre og de er godt fornøyd med tjenestene vi yter. Les hva våre kunder sier om oss.

Nøyaktige og tilgjengelig.

Konsulentselskapet Miles har siden oppstart i 2005 vokst fra 4 til 140 ansatte. Allerede ved oppstarten forstod gründer Tom Georg Olsen at han skulle konsentrere seg om det han var god på, nemlig IT og konsulenttjenester, og så fikk andre ta seg av økonomifunksjonen.

NHO

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.
Les mer

Asset Buyout Partners

- For Asset Buyout Partners ble bransjekunnskap nettopp det avgjørende i valg av samarbeidspartner.
Les mer

Klaveness Marine

Som familieeid investeringsselskap med portefølje på over 4 milliarder kroner, så Klaveness Marine behov for en samarbeidspartner med kompetanse på økonomisk eiendomsforvaltning.
Les mer

Aaby Marine

Aaby Marine så etter en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle deres regnskapssystemer. i 2009 valgte de Amesto Accounthouse.
Les mer
 

CatalystOne

Som SaaS-bedrift med over 240 ansatte var det viktig for CatalystOne å finne en nordisk samarbeidspartner som ikke bare kunne tilby full støtte i Xledger-systemet, men også engasjement, lokal tilstedeværelse og ekspertise innen regnskap, lønn og HR.
Dette sier kunden

Internsikring AS

Internsikring får hjelp til regnskap og lønn, og de er godt fornøyd med at de selv slipper å holde seg oppdatert på skatter, avgifter og sykelønnsrapportering.
Les mer

Promis

”De ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften!” Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.
Les mer
 

Ferncliff

Ferncliff og Amesto har inngått en langsiktig avtale som omfatter outsourcing av regnskapet med tilhørende prosesser. Tjenesteleveransen er bygget rundt systemet Xledger som gir kunden full tilgang til alltid oppdatert informasjon, når kunden selv trenger det.
Les mer
 

Union

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.
Les mer
 

opplysningskontoret-for-meieriprodukter

Etter mange år som partnere har det blitt et nært og godt samarbeid, og Amesto AccountHouse har god kjennskap til driften til Opplysningskontoret for melk.
Les mer

Møller Synergi

Møller Synergi hadde behov for å få raskt hjelp i sitt lønnsteam og vurderte flere samarbeidspartnere. De angret ikke på at valget falt på Amesto AccountHouse i Drammen.
Dette sier kunden

Har du spørsmål eller lurer du på noe?

Kontakt oss for en uforpliktet prat

Kontakt meg

Argo Internett AS

Argo Internett ble etablert i 1996 og har vært kunde hos Amesto AccountHouse siden 2001. "Fra vi startet samarbeidet med Amesto har vi forholdt oss til få personer og hele tiden har vi hatt en god dialog med kunnskapsrike ansatte. I sum har dette gjort at vi har hatt god kontroll på vår økonomi som igjen har medvirket til vår suksess". Bjarne Davidsen, Argo Internett