<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Hva sier kundene om oss?

Kundereferanser.

Troland Lakseoppdrett

- Da vi skulle velge partner på lønn og regnskap var det viktig for oss å velge en partner med bransjekunnskap om oppdrett, spesielt mtp samlokalisering.

Troland Lakseoppdrett

Second Space

På kort tid har Second Space bygd seg opp en utrolig eiendomsportefølje. Med hele 70 000 kvadratmeter fordelt på 13 ulike lokasjoner tilbyr de moderne lagerløsninger i hele Norge. Med over 40 års kompetanse- og bransjeerfaring setter de ikke bare store mål for fremtiden, men også høye krav til sine leverandører. Det liker Amesto AccountHouse, som har bistått Second Space med både regnskapssystemer og integrasjonsprosesser knyttet til dette.

1200_boxes_in_storage
second space logo

NHO

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.

Byggning til NHO

Brødrene Hjønnevåg AS

Da Marit Hjønnevåg tok over driften av familiebedriften hadde hun store ambisjoner om vekst. Ganske tidlig innså hun at hun måtte outsource bedriftens økonomifunksjon.

Marit Hjønnevåg-1
Logo Hønnevåg

Norsk Fysioterapeutforbund

Norsk Fysioterapeutforbund har et fast team med regnskapsførere og lønnsmedarbeidere som bistår de med lønnskjøring, regnskap, årsregnskap og rapportering.

people184_885x466
NFF_400

Klaveness marine

Som familieeid investeringsselskap med portefølje på over 4 milliarder kroner, så Klaveness Marine behov for en samarbeidspartner med kompetanse på økonomisk eiendomsforvaltning.

Architecture8_2120x900

AABY MARINE

Aaby Marine så etter en samarbeidspartner som kunne modernisere, effektivisere og forenkle deres regnskapssystemer. i 2009 valgte de Amesto Accounthouse.

dekk2_austin-neill-H5k2qVaQPoM-unsplash

PROMIS

”De ivaretar våre spesielle behov på beste måte og har bidratt til å forenkle driften!” Jørgen Petersen, daglig leder og partner i Promis.

Technology30_2120x900

UNION

Amesto AccountHouse har bidratt til å få gode rutiner på rapportering som har medført at vi kan rapportere både årsregnskap og kvartalsvis til våre investorer vesentlig raskere enn hva vi har klart tidligere.

Billede

OPPLYSNINGSKONTORET-FOR-MEIERIPRODUKTER

Etter mange år som partnere har det blitt et nært og godt samarbeid, og Amesto AccountHouse har god kjennskap til driften til Opplysningskontoret for melk.

opplysningskontoret_1080

MØLLER SYNERGI

Møller Synergi hadde behov for å få raskt hjelp i sitt lønnsteam og vurderte flere samarbeidspartnere. De angret ikke på at valget falt på Amesto AccountHouse i Drammen.

Technology53_2120x670

EN PARTNER VI KAN VOKSE MED

Kvalitet og fagkompetanse.

Vi er så imponert over Isak Larsson og Second Space. På kort tid har de bygd opp 15 minilager rundt omkring på Østlandet. Med sine ambisiøse mål er de opptatt av at samarbeidspartneren på regnskap, lønn og system har solid fagligkompetanse på eiendomsbransjen. Det liker vi i Amesto AccountHouse, som bistår Second Space med regnskapstjenester og systemintegrasjoner.

EN PARTNER FOR FREMTIDEN

NHO valgte Amesto.

NHO er ikke i tvil om de har valgt den riktige partneren i Amesto AccountHouse. At Amesto er en norskeid bedrift som bruker norskutviklet teknologi var et viktig kvalitetsstempel for NHO.

Simplifying business

Nøyaktig og tilgjengelig.

- Selv om vi setter ut økonomifunksjonen til en ekstern partner har vi en opplevelse av at personene vi samarbeider med i Amesto jobber internt hos oss, sier Tom Georg Olsen, konserntjener i Miles. 

Last ned vår lønn og regnskapsguide

Vurderer dere også outsourcing av bedriftens økonomifunksjon?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0450