<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

VR-teknologi

REGNSKAP OG LØNN FOR INFORMASJON- OG KOMMUNIKASJONSBRANSJEN

Gjør det du er best på. Så kan vi være din økonomiavdeling.

VI HAR SPESIALKOMPETANSE FOR BRANSJEN DIN

Regnskap og lønn for informasjon- og kommunikasjonsbransjen.

Du jobber i en bransje som stadig endrer seg. Både dine medarbeidere og bedriftens forretningsmodeller er i en kontinuerlig utvikling. For å holde deg relevant er det viktig at du tar beslutninger på riktig innsikt.

Felles for bransjen er at mange jobber er prosjektbasert, og dere er opptatt av timeføring og timefangst. Salg av timer, kunnskap og kompetanse er en stor inntektskilde, og videre vil lønn være den største kostnaden for selskapet. Effektivitet, god prosjektstyring og rutiner er en viktig brikke til suksess i din bransje. Derfor er viktige verktøy for prosjektstyring, timeføring og regnskap et must. For ingen er tjent med mange manuelle administrative oppgaver.

Vår rolle som din regnskapsfører er å effektivisere bedriftens økonomitjeneste, finne de systemene som fungerer best for din bransje, og ikke minst - være tett på tallene og gi deg grundig innsikt. 

Vi kjenner bransjen din.

Vi har flere kunder i bransjen, så du kan være trygg på vår kompetanse. Vårt tjenestespekter er bredt og vi kan i tillegg til å bistå ditt selskap med outsourcing av regnskap og lønn, også håndtere fusjoner, oppkjøp og konsolideringer. 

Rapporteringen kan du overlate til oss, og vi skal gi deg gode råd innen økonomi og lønn. Har du spørsmål knyttet til ansattes pensjon, sykefravær og permisjon har vi også fagkompetanse på operativ HR.  

Vi har også et eget team som står klar til å finne de riktige forretningssystem som passer best for ditt selskap, og funksjoner som vil effektivisere dine forretningsprosesser. Integrasjoner er du nok godt kjent med, og her får vi god hjelp fra vårt søsterselskap ConnectMyApps. 

Tjenestene vi tilbyr til informasjon- og kommunikasjonsbransjen.

Regnskap

Vi kan bidra med alt fra bilagskontroll til årsoppgjør for dere. Ved å sette ut regnskapet til en ekstern partner vil dere få mer tid til fakturerbart arbeid. Vi har løsninger for å automatisere prosessene og integrere dette i et prosjektregnskap.
Kvadratisk 466x466 AAH IMG_8896

Lønn og HR

Om du har faste ansatte, innleide konsulenter eller freelancer - vi er alltid oppdatert på lover og tariffer. Det skal ikke være slik at man bruker dyrebar tid på å føre utlegg og reiseregning. Det har vi automatiserte og effektive systemer for å løse.

Systemer

Vi tilbyr komplette økonomi- og regnskapsløsninger som er tilpasset IT- og teknologibransjen. Systemene har effektive og brukervennlige funksjoner for prosjektregnskap og ressursplanlegging.

Rådgiving

Våre økonomiske rådgivere har lang erfaring med å jobbe mot ulike bransjer, også for informasjon- og kommunikasjonsbransjen. Vi er opptatt av en direkte og åpen dialog hvor vi tar tak i utfordringen med verdifull rådgiving og sparring.
Kvadratisk 466x466 avi-richards-Z3ownETsdNQ-unsplash-1

Timer, prosjekt, fakturering og regnskap i ett.

Visma.net

Visma.net ERP er et modulbasert skybasert økonomisystem. Du kan kalle systemet en grunnmur og så plukker du tilleggsmoduler etter bedriftens behov.  Her får du også en modul for prosjektstyring (Visma.net Project Management) som knytter salg, prosjekt, fakturering og timer sammen. 

Du samarbeider enkelt med oss som regnskapsfører inne i systemet. 

Prosjekt i Xledger

Forretningssystemet som er laget for skyen, Xledger, har alt du trenger for å effektiviserer bedriftens økonomifunksjon. Her får du også en prosjektmodul som enkelt lar deg administrere prosjektene dine samlet i samme system.

Her finner du timeregistrering, prosjektstyring, lønn og regnskap. Xledger kan også integreres mot andre fagsystemer i din bransje. 

Tripletex

Tripletex gjør regnskap enkelt for sine brukere. Her får du alt i samme system, og du samarbeider med regnskapsføreren inne i programmet. Tripletex har effektive funksjoner for prosjektregnskap og resultatrapporter.

Tripletex har mange integrasjoner mot diverse fagsystem. Men vit også at med vår egen integrasjonsparter ConnentMyApps, kan vi hjelpe dere med en sømløse dataflyt mellom system. 

Last ned GUide

Hvorfor skal du outsource regnskap og lønn?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527

 

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!