<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Oppdrett2_2120x670

#Simplifying business

Økonomi og regnskap for sjømatnæringen.

Vi har bygget opp et kompetansemiljø på vårt kontor i Bergen som spesialiserer seg inn mot sjømatnæringen.

Vi hjelper sjømatindustrien å navigere i økonomiske farvann.

Vi har bygget opp et kompetansemiljø på vårt kontor i Bergen som spesialiserer seg inn mot sjømatnæringen. Markedet i dag preges av et stadig strammere konkurransebilde, og det kan være utfordrende å være konkurransedyktig på et globalt nivå.

I Amesto Seafood er vi et solid apparat som skal være med å sikre kontinuitet med utgangspunkt i rammevilkårene som foreligger for aktørene.

I tillegg til å være din regnskapsfører og håndtere det løpende regnskapet, er vi i Amesto Seafood en profesjonell tredjepart med god bransjeerfaring, som fasiliteter, bidrar med analyse, og sørger for profesjonell vurdering.

Med en stor interesse både for bransje og fag følger vi utviklingen i sjømatnæringen, får kjennskap til utfordringene, og har det nødvendige perspektivet for å håndtere aktuelle problemstillinger. Med erfaring fra bransjen, og med flere kunder fra næringen i vår portefølje kjenner vi verdikjeden.

Vi satser på sjømat.

Vi satser på sjømat og har et eget team med dedikerte fagfolk som har spesialisert seg på nettopp denne næringen.

Driver du et selskap i sjømatindustrien?

La oss se på hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med god økonomistyring drevet på en effektiv måte.

Med fokus på bransjen spiller vi en viktig rolle for våre kunder.

Dette kan vi bidra med.

  • God erfaring med driftsmodellene samdrift og samlokalisering
  • Erfaring med lott og hyre
  • Vi holder oss oppdatert på kvotesystem
  • Økonomiprosesser; gjennomgang, forbedringsforslag
  • God kjennskap til både kystfiske, havbruksnæringen og leverandørindustrien.

Troland Lakseoppdrett.

Troland Lakseoppdrett ble etablert i 1980 og har i dag 3 ansatte på lønn, regnskap og administrasjon. Vi i Amesto sjømat hjelper Troland med å effektivisere lønns- og regnskapshåndteringen på en god måte.

Troland Lakseoppdrett setter pris på den lokale tilstedeværelsen til Amesto på Austevoll.

 

REGNSKAPSFØRING I 2022

Vi strukturerer økonomi- og regnskapsfunksjonen på en smidig måte. Vårt team av rådgivere og regnskapsførere har lang erfaring innen Sjømat, finans, revisjon, eiendom, entreprenørskap og forretningsdrift, og er klare for å bistå deg med dine behov.

Vi fører regnskap for alle, fra spreke enkeltpersonforetak til større aksjeselskaper, og tilbyr ekspertkompetanse og høyteknologiske regnskapssystemer. La ikke ordlyden avskrekke deg. Ekspertkompetanse og høyteknologi er sjeldent synonymt med høy kost i hos oss.

LITT ELLER ALT

Vi er nemlig opptatt av deg og din suksess. Derfor bestemmer du selv hvilke deler av regnskapet du ønsker å sette bort, og hvilke fagområder du eventuelt ønsker bistand på. Vår ambisjon er å tilby de viktigste styringsverktøyene som passer ditt ambisjonsnivå, enten det gjelder lønn, regnskap, faktura, systemer eller annet.

RÅDGIVING

God rådgiving gir deg økt konkurransekraft og hjelper deg til å ta riktige avgjørelser for å nå dine mål. Vi bistår med gjennomgang av ditt foretaks økonomi, og foreslår konkrete og gjennomførbare tiltak.

Med lang erfaring, sterk faglig kompetanse og solid bransjeinnsikt hjelper våre rådgivere deg med å identifisere forbedringsområder, og avdekke muligheter for økt lønnsomhet. Gjennom nøkkelanalyser av økonomien i bedriften, bidrar vi dessuten med økonomiske råd, slik at du får gode beslutningsgrunnlag til viktige avgjørelser.

Vi hjelper deg å løfte blikket, slik at du enkelt får oversikt over nye muligheter, potensielle kostnadskutt eller aktuelle inntjeningsområder, og samtidig sørge for at veksten i selskapet forblir lønnsom.

Last ned GUide

Hvorfor skal du outsource regnskap og lønn?

Nature167_466x466

 

Klar for å effektivisere bedriftens økonomifunksjon?

Ta kontakt, så hjelper vi deg!