<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner IMG_8636 AAH NOV21 1920x607

Rådgiving fra regnskapsfører.

Våre fageksperter gir deg råd innen økonomistyring, regnskap, lønn og HR.

VI GIR DEG RÅD PÅ VEIEN, FORENKLER OG EFFEKTIVISERER FORRETNINGSDRIFTEN

Bedriftsrådgiving.

Det skjer mye i alle markeder om dagen, og det er ikke alltid enkelt å se enkle, eller store grep bedriften din bør ta for å henge med. For oss er dine regnskapstall et kart vi kan lese for å finne ut hva din bedrift skal gjøre for å bli enda litt bedre – enten du ønsker å vokse eller bare trenger å effektivisere driften. Er du usikker på hvor skoen trykker hos din bedrift tar vi gjerne en kartleggingssamtale med deg.

LIKVIDITETSSTYRING

God likviditetsstyring hjelper deg å holde oversikt over om du har penger til å betale utgiftene dine - både de du forventer og de som dukker opp uforutsett.
Kvadratisk 466x466 jacky-chiu-_kf2Z44k7Ng-unsplash-1

Amesto Boardroom

Amesto Boardroom er verktøyet som hjelper deg å organisere dine styremøter. Den digitale styreportalen som gjør styremøtene mer oversiktlg og effektive.

CORPORATE SERVICES

We help you set up your business in Norway. We provide corporate services so you can spend time developing your business.

VIRKSOMHETSSTYRING

Vi kan bistå med identifisere og finne løsninger for alle interne styringsprosesser. Noen relevante problemstillinger vi kan se på er bl.a: prosessgjennomgang og risikovurdering.

Rapportering

Gode rapporter er viktig for å ha kontinuerlig oversikt over selskapets utvikling. Vi skreddersyr rapporter og bistå også med å identifisere KPIer og effektivisere rapporteringen.

Budsjettering

Budsjett er bedriftens viktigste styringsverktøy og hjelper deg å holde kursen igjennom året. Vi hjelper deg bl.a med drifts- og likviditetsbudsjett.

REGNSKAPSANALYSE

Vi går igjennom dine regnskapstall og vurderer bedriftens tilstand. På bakgrunn av en gjennomgang tar vi bl.a en nøkkeltallsanalyse.
Kvadratisk 466x466 jens-kreuter-GAPfhkgmZlQ-unsplash-1

STYREARBEID

I et aksjeselskap har styreleder, styremedlemmer og daglig leder et ansvar for å operere i henhold til loven. Vi hjelper til med alt fra A til Å.

Økonomistyring

Kartlegging og etablering av økonomirutiner i bedriften din. Våre rådgivere bistår bl.a med utarbeidelse av benchmarkanalyse.

GÅR DU MED EN GRÜNDER I MAGEN?

Vi hjelper deg med oppstarten.

Oppstart av ny bedrift kan være krevende, mye å tenke på og mange viktige beslutninger som må tas. Våre erfarne rådgivere kan hjelpe deg med:

Etablering og registrering i foretaksregister
Budsjett og likviditetsbudsjett
Åpningsbalanse
Oppstartsstøtte

Strategisk rådgiving.

En god og spisset strategi sørger for at ledelsen og organisasjonen som helhet har et klart bilde på hvilke aktiviteter som må fokuseres på for å oppnå sine mål. Dette er et må-ha for alle bedrifter som ønsker å lykkes på sikt.

Ønsker du å se nærmere på dine prosesser og økonomirutiner? Vi er her for deg og bistår deg om du ønsker hjelp. Hvor mange timer eller hvor mye du ønsker hjelp til avgjør du. 

Last ned GUide

Hvorfor skal du outsource regnskap og lønn?

Kvadratisk 466x466 AAH IMG_0527