Vi hjelper deg med regnskap og lønn

Regnskapsfører Drammen.

Din lokale regnskapsfører i Drammen.

Amesto AccountHouse har sterk tilknytning i Drammen og har tilbudt regnskapstjenester til kunder siden 2006.

På vårt regnskapskontor i Drammen har vi 22 regnskapsførere som hjelper deg med regnskapstjenester, lønnskjøring og rådgiving. 

 

 

Vi er autoriserte regnskapsførere og rådgivere som bistår deg og ditt firma. Vi er opptatt av den mest effektive teknologien og de kloke hodene. Det skal være lønnsomt for deg å samarbeide med vårt regnskapsbyrå i Drammen.

Ta kontakt for en uformell prat


Dette er hva vi tilbyr innen regnskaps- og økonomitjenester:

 • Regnskap for små og store  bedrifter
 • Fakturering
 • Årsregnskap og ligningspapirer
 • Budsjettering og planlegging
 • Bedriftsrådgiving
 • Likviditetsstyring
 • Rapportering

 

 

 

 • Vi er din sparringspartner om du har behov for hjelp rundt bedriftens regnskap
 • Vi bistår små og store bedrifter, alle bransjer
 • Rådgiving rundt skatt og mva 
 • Systemstøtte og implementering av ERP-løsninger
 • Kontroll og minimering av faste utgifter
 • Mindre sårbar og alltid tilgang til fagkompetanse

Vi hjelper deg med å få kontroll og oversikt

 

Lønnsspesialister i Drammen

Lønn er et fagfelt som krever spesialkompetanse, og våre kunder skal føle seg trygge når de setter ut en så viktig funksjon som lønnsproduksjon til oss. Vi investerer mye i faglig oppdatering av våre medarbeidere, og har lønnsproduksjon som vår kjernevirksomhet.

Her er våre lønnsspesialister

Alltid din backup

Tenk deg at du aldri igjen trenger å bekymre deg for at bedriftens lønnsansvarlig skal ha ferie, er syk, er ute i permisjoner eller er borte. Dine ansatte må jo få utbetalt sin lønn, og det kan vi hjelpe dere med.


Oppdatert på faget

Hos oss får du får tilgang på en unik fagkompetanse som er oppdatert på ferieloven, permisjonsregler, skatt og tariffer. Vi er alltid oppdatert på de siste lover og regler innen lønn og HR. 


Kostnadseffektivt

Det vil være muligheter for reduserte kostnader for din bedrift, og samtidig får du spesialister på lønnsproduksjonen.


Regnskapskontor i Drammen

For å benchmarke hva en regnskaps- og lønnsproduksjon kan man ikke bare ta utgangspunkt i bedriftens lønnskostnader. En må også se på kostnader ved systemer, supportavtaler, systemvedlikehold, hosting av IT-systemer, vedlikehold av kompetanse, og backup ved fravær.    

 

 

Sammen finner vi de beste løsningene som passer din bedrift, vi skal være samarbeidspartnere og gode rådgivere. Med dagens teknologi er en ikke avhengig av at lønn og regnskapstjenester utføres i nærområdet, men vi ønsker allikevel et nært samarbeid med våre kunder og ser det positive i at kunden kan komme inn på en kaffe og få faglig rådgivning. Vi holder til sentralt i Drammen sentrum.

Fagkompetanse og erfaring.

Regnskap i Drammen

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning så våre rådgivere er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Ønsker kontakt

har du spørsmål om regnskap og lønn? #askmore

Ta kontakt med oss i Drammen for en uformell prat

Kontakt