<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Side 2 Toppbanner Ansatte Bergen 1920x607

#SIMPLIFYING BUSINESS

Regnskapsfører Bergen.

Våre regnskapsførere i Bergen har lang erfaring og kan hjelpe deg med alt innen regnskap, lønn og økonomisk rådgiving. 

Regnskapsfører Bergen.

Amesto AccountHouse er ditt lokale regnskapskontor i Bergen med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter hjelpe deg rådgiving, lønn og regnskap i Bergen.

Våre nærmere 30 regnskapsførere tilbyr regnskapstjenester og økonomisk rådgiving. Så ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi garantert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland.

Hva din regnskapsfører i Bergen kan hjelpe deg med.

Regnskap

Enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem som passer alle bedrifter, store som små. Bygg ut programmet etter bedriftens behov.

Lønn

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

System

Våre regnskapsførere har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Vi bistår deg med valg av egnet system.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

Hva sier noen av kundene våre i Bergen.

Bra service hos min regnskapsfører i Bergen.

Truls Arveschoug, i konsulentfirmaet Internsikring, sier de har funnet vinnerformelen for bedriftens outsourcing av regnskap og lønn. At de selv slipper manuelt regnskapsarbeid, sparer virksomheten for mye tid og ressursbruk.

Internsikring får hjelp til regnskap og lønn, og de er godt fornøyd med at de selv slipper å holde seg oppdatert på skatter, avgifter og sykelønnsrapportering.

Ønsket en partner med bransjekunnskap.

Da Troland Lakseoppdrett ønsket å outsource selskapet regnskaps- og lønnsfunksjon var det det viktig for dem at de valgte en partner med erfaring fra sjømatnæringen. De var også opptatt av lokal tilknytning og en nærhet til lokalt næringsliv. 

Les hele historien til deleier i Troland Lakseoppdrett, Ole Morten Troland.

HVA MENER KUNDEN VÅR

Alltid tilgjengelig og nøyaktig.

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss». Hør hva vår kunde Miles mener om vårt samarbeid.

DITT REGNSKAPSFØRER I BERGEN

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Regnskap i Bergen

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp 

Regnskapssystemene vi benytter.

Tripletex

Enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem som passer alle bedrifter, store som små. Bygg ut programmet etter bedriftens behov.

Power OfficeGo

Økonomiprogrammet hvor små og mellomstore bedrifter får hjelp av regnskapsføreren direkte inne i løsningen.

Visma Business

Komplett og funksjonsrik forretningsløsning for store og små bedrifter. Et av Norges mest ledende økonomisystem igjennom 25 år.

Xledger

Xledger benyttes på alle typer kunder, fra små til store konsern med komplekse behov. Derfor passer det også til bedrifter som skal vokse.

Simplifying Business

La din regnskapsfører i Bergen hjelpe deg med årsoppgjøret.

Alle disse begrepene; Årsavslutning, årsoppgjør, årsregnskap og årsberetning. Kjenner du forskjellen? Det ene påvirker det andre og alt må gjøres i riktig rekkefølge. Våre regnskapsførere i Bergen kan hjelpe deg med alt dette og mer til. Vi har laget en oversikt over fristene, hvem som gjør hva og hvilken informasjon som trengs i tide.

Slik er det å lede vårt regnskapskontor i Bergen.

Som leder er det viktig å være tro mot sine prinsipper om lederskap. Maria Wåge Nygård har blogget om sin første tid som regionsdirektør på regnskapskontoret vårt i Bergen. 

Les Maria sin oppriktige erfaring og hvordan hun møter utfordringene i hverdagen som småbarnsmor og nybakt leder.

Økonomi og regnskap for sjømatnæringen.

På Austevoll har vi bygget et eget kompetansemiljø for økonomitjenester knyttet direkte mot sjømatnæringen. Her har vi fagkompetanse på bransjen og holder oss selvsagt oppdatert på skatter og lovverk knyttet til sjømat og havbruk. Vi  håndtere det løpende regnskapet, og vi i Amesto Seafood er en sparringspartner og bidrar innsikt, analyser og sørger for profesjonell vurdering og rådgiving. 

God flyt i sjømatnæringen.

Fagorientert kompetanse vert stadig viktigare i rekneskapsbransjen. Dette tek me i Amesto Seafood på alvor, og bygger difor eit miljø med spesialkompetanse for sjømat-næringa på våre kontor i Bergen og Austevoll, nettopp for å sikra og rettleia kundane med den rekneskapsmessige forståinga dei treng.

#simplyfing business

Slik blir regnskap i fremtiden.

Vi er ikke bare opptatt av å gjøre regnskap, men vi er opptatt av teknologi og automatisering. Det er ingen hemmelighet at vår bransje er preget av endring og ny teknologi, og om få år vil bransjen ikke være til å kjenne igjen. Tidkrevende rutiner vil bli borte og vi tar i bruk ny og kundevennlig teknologi. Vi beveger oss fra regnskapsfører til forretningsrådgiver. Les vår håndbok om hvordan vi ser for oss bransjen i fremtiden.

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER i Bergen

Ditt økonomihus i Bergen.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. 

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Prat med en regnskapsfører i Bergen.

IMG_5199_466