<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

#Simplifying business

Regnskapsfører i Bergen.

Regnskapsfører Bergen som hjelper små og store bedrifter med alt innen regnskap og økonomisk rådgiving. Se hva vårt regnskapskontor i Bergen kan tilby.

Regnskapsfører Bergen.

Amesto AccountHouse er ditt lokale regnskapskontor i Bergen med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter hjelpe deg rådgiving, lønn og regskap i Bergen.

På vårt regnskapsbyrå i Bergen er vi nærmere 30 medarbeidere, så ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland.

Hva din regnskapsfører i Bergen kan hjelpe deg med.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

HVA MENER KUNDEN VÅR

Alltid tilgjengelig og nøyaktig.

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss». Hør hva vår kunde Miles mener om vårt samarbeid.

DITT REGNSKAPSFØRER I BERGEN

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Regnskap i Bergen

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp 

Simplifying Business

La din regnskapsfører i Bergen hjelpe deg med årsoppgjøret.

Alle disse begrepene; Årsavslutning, årsoppgjør, årsregnskap og årsberetning. Kjenner du forskjellen? Det ene påvirker det andre og alt må gjøres i riktig rekkefølge. Våre regnskapsførere i Bergen kan hjelpe deg med alt dette og mer til. Vi har laget en oversikt over fristene, hvem som gjør hva og hvilken informasjon som trengs i tide.

Bra service hos min regnskapsfører i Bergen.

Truls Arveschoug, i konsulentfirmaet Internsikring, sier de har funnet vinnerformelen for bedriftens outsourcing av regnskap og lønn. At de selv slipper manuelt regnskapsarbeid, sparer virksomheten for mye tid og ressursbruk.

Internsikring får hjelp til regnskap og lønn, og de er godt fornøyd med at de selv slipper å holde seg oppdatert på skatter, avgifter og sykelønnsrapportering.

Slik blir regnskap i fremtiden.

Vår bransje er preget av endring og ny teknologi, og om få år vil bransjen ikke være til å kjenne igjen. Tidkrevende rutiner vil bli borte og vi tar i bruk ny og kundevennlig teknologi. Vi beveger oss fra regnskapsfører til forretnigsrådgiver. Les vår håndbok om hvordan vi ser for oss bransjen i fremtiden.

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER i Bergen

Ditt økonomihus i Bergen.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. 

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Trenger du hjelp til å forenkle forretningsdriften?

IMG_5199_466