<img height="1" width="1" src="" data consent-src="https://www.facebook.com/tr?id=316501478786790&amp;ev=PageView &amp;noscript=1" data-category-consent="cookie_cat_marketing">

Søk på dette nettstedet:

Regnskapskontor i Bergen

#SIMPLIFYING BUSINESS

Regnskapsfører Bergen.

Våre regnskapsførere i Bergen har lang erfaring og kan hjelpe deg med alt innen regnskap, lønn og økonomisk rådgiving. 

Regnskapsfører i Bergen.

Amesto AccountHouse er ditt lokale regnskapskontor i Bergen med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre nærmere 20 regnskapsførere og konsulenter hjelpe deg med rådgiving, lønn og regnskap.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autoriserte regnskapsførere tar vi jevnlig etterutdanning, noe som betyr at vi enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben.

Hva din regnskapsfører i Bergen kan hjelpe deg med.

Regnskap

Enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem som passer alle bedrifter, store som små. Bygg ut programmet etter bedriftens behov.

Lønn

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

System

Våre regnskapsførere har lang erfaring med å jobbe i ulike lønns- og regnskapssystem. Vi bistår deg med valg av egnet system.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje.

Lønnsadministrasjon

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er å forenkle forretningsdriften og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger.

vurderer dere outsourcing av bedriftens økonomifunksjon?

La oss ta en prat!

IMG_5199_466

 

Partner med bransjekunnskap.

Da Troland Lakseoppdrett ønsket å outsource selskapet regnskaps- og lønnsfunksjon var det det viktig for dem at de valgte en partner med erfaring fra sjømatnæringen. De var også opptatt av lokal tilknytning og en nærhet til lokalt næringsliv.

Les hele historien til deleier i Troland Lakseoppdrett, Ole Morten Troland.

Outsourcet for vekst.

Da daglig leder i Brødrene Hjønnevåg, Marit Hjønnevåg, over tok stafettpinnen ville hun konsentrere seg 100% om drift og produksjon. Ganske raskt innså hun at de trengte hjelp administrasjon av regnskap og lønn.

Les hele historien til daglig leder Marit Hjønnevåg.

Systemene vi bruker.

Tripletex

Enkelt og brukervennlig modulbasert forretningssystem som passer alle bedrifter, store som små. Bygg ut programmet etter bedriftens behov.

Power OfficeGo

Økonomiprogrammet hvor små og mellomstore bedrifter får hjelp av regnskapsføreren direkte inne i løsningen.

Visma Business

Komplett og funksjonsrik forretningsløsning for store og små bedrifter. Et av Norges mest ledende økonomisystem igjennom 25 år.

Xledger

Xledger benyttes på alle typer kunder, fra små til store konsern med komplekse behov. Derfor passer det også til bedrifter som skal vokse.

Simplifying Business

La din regnskapsfører i Bergen hjelpe deg med årsoppgjøret.

Alle disse begrepene; Årsavslutning, årsoppgjør, årsregnskap og årsberetning. Kjenner du forskjellen? Det ene påvirker det andre og alt må gjøres i riktig rekkefølge. Våre regnskapsførere i Bergen kan hjelpe deg med alt dette og mer til. Vi har laget en oversikt over fristene, hvem som gjør hva og hvilken informasjon som trengs i tide.

SLIK KOMMER DU I GANG

Alltid tilgjengelig og nøyaktig.

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss». Hør hva vår kunde Miles mener om vårt samarbeid.

Her treffer du Amesto AccountHouse i Bergen.

Telefon: +47 45 25 23 65

Adresse: O. J. Brochs gate 16a, 5006 Bergen

Mail: business@amesto.no

Åpningstider: Mandag - fredag kl 08:00 - 16:00

Maria_464_MG_3408_lite

 

DITT REGNSKAPSFØRER I BERGEN

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Regnskap i Bergen

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp