Bergen

Regnskapskontor i Bergen

Regnskapskontor i Bergen

Din regnskapsfører i Bergensregionen

Amesto AccountHouse Bergen er ditt lokale regnskapskontor med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter hjelpe deg med regnskap, lønn og rådgiving.

 

 

Ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland. 

Send oss en mail i dag

Simplifying business

Din lokale partner

På kontoret i Bergen er vi rundt 20 regnskapsførere og økonomikonsulenter som hver dag hjelper flere lokaler bedrifter. Vi er deres sparringspartner, regnskapsfører og økonomisk rådgiver. 

Icon

Regnskap

Våre regnskapstjenester passer for liten og stor. Uansett størrelse på bedriften - vi tilpasser etter behov. Ved å la våre spesialister overta hele eller deler av regnskapsarbeidet kan du kutte kostnader...


Icon

Lønn for store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.


Icon

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.


Icon

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


Din sparringspartner

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Kontakt oss i dag for en prat

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp 

hva mener kunden vår

Alltid tilgjengelig og nøyaktig

Miles har fra oppstarten i 2005 til i dag vokst fra 4 til 140 medarbeidere. Amesto har vært deres eksterne regnskapsbyrå hele tiden og vi har fått vært med på en spennende reise. Miles ved styreleder Tom Georg Olsen skjønte fra første dag at de måtte ha hjelp til regnskapet, de ville fokusere på sin kjernevirksomheten innen IT og konsulenttjenester.  

Kontakt oss for en uformell prat

Hva sier kundene om oss

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss».

Miles AS (konsulentvirksomhet)

«Med regnskap, fakturering og lønn på web har jeg til enhver tid tilgang til bedriftens oppdaterte tall. Systemet er brukervennlig og gjør arbeidsdelingen med Amesto enkel.»

Grunn og Betong AS (bygg og anlegg)

Fagkompetanse og erfaring

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning så våre rådgivere er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler.

Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben.

Ønsker kontakt

Har du spørsmål om regnskap og lønn? #askmore

Ta kontakt med oss i Bergen for en uforpliktet prat

Kontakt