Bergen

Vi hjelper deg med regnskap og lønn

Regnskapskontor i Bergen

Vi hjelper deg med regnskap og lønn

Regnskapskontor i Bergen

Regnskapsfører i Bergen

Amesto AccountHouse Bergen er ditt lokale regnskapskontor med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter bistå med regnskap og lønn.

 

 

Ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland. 

Send oss en mail

Regnskap til små bedrifter

En regnskapsfører er ikke lenger bare en som fører bilag og avstemmer bank, en regnskapsfører er en samarbeidspartner som hjelper deg å drive forretningen på en best mulig måte.
Mer om tjenesten

Regnskap for store og mellomstore bedrifter

En tjeneste som passer for deg som ønsker å kjøre regnskapet på eget økonomisystem, eller som ønsker å sette ut hele eller deler av regnskapet til våre spesialister.
Mer om tjenesten

Lønn for små bedrifter

En enkel og kostnadseffektiv lønnstjeneste til fastpris. Du slipper å ha eget lønnssystem og tenke på å overholde lovpålagte rapporteringsfrister.
Lønn til fastpris

Lønn for store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.
Mer om fleksibel lønnstjeneste
 

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.
Våre rådgivingstjenester
 

Rapportering

Gode rapporter er viktig for å ha kontinuerlig oversikt over selskapets utvikling. Vi setter opp rapporter som passer til din bedrift.
Mer om rapportering
 

Fagkompetanse og erfaring

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning så våre rådgivere er til enhver tid oppdatert på gjeldende lover og regler.

Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben.

Ønsker kontakt

Har du spørsmål om regnskap og lønn? #askmore

Ta kontakt med oss i Bergen for en uforpliktet prat

Kontakt