Bergen

Regnskapskontor i Bergen.

Regnskapskontor i Bergen.

Regnskapsfører Bergen.

Amesto AccountHouse Bergen er ditt lokale regnskapskontor med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter hjelpe deg med regnskap, lønn og rådgiving.

 

 

Ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland. 

Send oss en mail i dag

Regnskapskontor i Bergen

Lokalt og tilgjengelig

På kontoret i Bergen er vi rundt 20 regnskapsførere og økonomikonsulenter som hver dag hjelper flere lokaler bedrifter. Vi er deres sparringspartner, regnskapsfører og økonomisk rådgiver. 

Icon

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi kan alt innen regnskap. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje. Kontakt oss for en prat.


Icon

Lønn for store og mellomstore bedrifter

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.


Icon

HR-tjenester

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.


Icon

Rådgiving

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


Din sparringspartner på regnskap og lønn

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Kontakt oss i dag for en prat

Dette er noen av tjenestene vi tilbyr

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp 

hva mener kunden vår

Alltid tilgjengelig og nøyaktig.

Kontakt oss for en uformell prat

Hva sier kundene om oss

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss».

Miles AS (konsulentvirksomhet)

«Med regnskap, fakturering og lønn på web har jeg til enhver tid tilgang til bedriftens oppdaterte tall. Systemet er brukervennlig og gjør arbeidsdelingen med Amesto enkel.»

Grunn og Betong AS (bygg og anlegg)

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Regnskap i Bergen.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Ønsker du vår fagkompetanse - send oss en mail i dag

Nytt fra Regnskap Norge

REGNSKAP OG SKATT - KAN VI FÅ BEDRE SAMKJØRT REGELVERK?

Finansdepartementet har fått utarbeidet en forstudie i hvordan regelverket for årsregnskap og skatt kan tilpasses hverandre. Dette for å se på forenklingsmuligheter. Les mer

EKSPERTUTVALG ANBEFALER ÉN MERVERDIAVGIFTSSATS

Utvalget hadde fått i mandat å vurdere hvordan dagens merverdiavgiftssystem kan forenkles ved å redusere antall satser i systemet. Les mer

SØKNAD OM UTSETTELSE - SKATTEMELDING FORMUE OG INNTEKT 2018

Regnskapsførere og revisorer kan også i 2019 søke utsettelse til 30. juni for inntil 10 prosent av kundemassen.
Les mer 

Har du spørsmål om regnskap og lønn? #askmore

Ta kontakt med oss i Bergen for en uforpliktet prat

Kontakt