Regnskapsfører Bergen.

Amesto AccountHouse er ditt lokale regnskapskontor i Bergen med flere autoriserte regnskapsførere og økonomiske rådgivere. Med nærhet til næringslivet, et stort nettverk og ikke minst kompetanse kan våre erfarne konsulenter hjelpe deg rådgiving, lønn og regskap i Bergen.

 

 

På vårt regnskapsbyrå i Bergen er vi nærmere 30 medarbeidere, så ønsker du å outsource hele eller deler av bedriftens økonomifunksjon kan vi helt sikkert hjelpe deg. Vi er samarbeidspartner for små og store bedrifter i hele Hordaland. 

Send oss en mail i dag

Lokalt og nært

Regnskapskontor i Bergen.

På kontoret i Bergen er vi rundt 20 regnskapsførere og økonomikonsulenter som hver dag hjelper flere lokaler bedrifter. Vi er deres sparringspartner, regnskapsfører og økonomisk rådgiver. 

Hva din regnskapsfører i Bergen kan hjelpe deg med.

Regnskap

Regnskap for store og små bedrifter. Vi har tjenester innen regnskap og rådgiving. Vi kan alt innen regnskap. Vi tilpasser våre tjenester for deg og din bransje. Kontakt oss for en prat.


LØNN FOR STORE OG MELLOMSTORE BEDRIFTER

En fleksibel lønnstjeneste som passer for de fleste virksomheter. Tjenesten er basert på en kombinasjon av pris per lønnslipp og timepriser.


HR-TJENESTER

Enten du ønsker å redusere kostnader, spare tid eller få bedre struktur på HR-arbeidet kan våre spesialister hjelpe deg.


RÅDGIVING

Bedriftsrådgiving omfavner et bredt spekter av tjenester. Målet er det samme: Å forenkle forretningsdriften din og hjelpe deg til å ta riktige beslutninger i fremtiden.


hva mener kunden vår

Alltid tilgjengelig og nøyaktig.

«Vi er eksperter på IT, ikke regnskap og rapportering. Derfor lar vi Amesto gjøre jobben for oss».

Kontakt oss for en uformell prat

Ditt regnskapsfører i Bergen

Man skal ikke undervurdere muligheten til å ha en ekstern men lokal samarbeidspartner som man kan diskutere og sparre med. Vi kan være din fagekspert på økonomisk rådgiving.

Vår lokale tilstedeværelse kombinert med effektive og sikre systemer gjør at du kan føle deg trygg på at vi leverer det du trenger. Våre regnskapsførere har lang erfaring og kjenner næringslivet i Bergen og omegn. Vi kan gi deg gode råd gjennom hele året. I samarbeid med oss sikrer du at du riktig drift av din bedrift.

Kontakt oss i dag for en prat

Regnskap i Bergen

 • Kunde- og leverandørfaktura
 • Regnskap og årsoppgjør
 • Lønnkjøring
 • HR-tjenester
 • NAV rapportering
 • Reiseregning og utlegg
 • Pensjonsrådgiving
 • Rapportering og styrerapporter
 • Bedriftsrådgiving og likviditetsstyring
 • Virksomhetsstyring
 • Skatt og finans
 • Regnskapsanalyse
 • Budsjettering
 • Oppstartshjelp 

La din regnskapsfører i Bergen hjelpe deg med årsoppgjøret.

Alle disse begrepene;Årsavslutning, årsoppgjør, årsregnskap og årsberetning. Kjenner du forskjellen? Det ene påvirker det andre og alt må gjøres i riktig rekkefølge.

 

Våre regskapsfører i Bergen kan hjelpe deg med alt dette og mere til. Vi har laget en oversikt over fristene, hvem som gjør hva og hvilken informasjon som trengs i tide.

Les deg opp på Årsregnskapet her

AUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Regnskap i Bergen.

For at en regnskapsfører skal kunne klassifiseres som «autorisert regnskapsfører» må du ha blitt godkjent av Finanstilsynet. Da får du rett til å utøve regnskapsførertjenester for andre. Man må oppfylle kravene i regnskapsførerloven om utdanning og praksis for å kunne søke om autorisasjon. Man må også være økonomisk vederheftig. Her kan du lese hvilke krav som stilles til utdanning og praksis for å oppnå autorisasjon.

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeorganisasjonen for regnskapsbyråer og økonomihus. Som autorisert regnskapsfører må du ha jevnlig etterutdanning og det betyr at de ansatte til enhver tid er oppdatert på gjeldende lover og regler. Vi har også ISO-sertifiserte lønnsspesialister som leverer lønnstjenester. Våre regnskapsførere og lønnsspesialister kan ta over hele, eller deler av jobben. 

Ønsker du vår fagkompetanse - send oss en mail i dag

Har du spørsmål om regnskap og lønn? #askmore

Ta kontakt med oss i Bergen for en uforpliktet prat

Kontakt